PSG deplasmanda rahat kazandı
Fransa 1. Futbol Ligi'nde (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain (PSG), deplasmanda Lille'i 3-0 mağlup etti.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.02.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 03.02.2018 22:06
Ligin 24'üncü hafta mücadelesinde Lille'in konuğu olan PSG, 45. dakikada Yuri Berchiche'nin attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
Mücadelenin ikinci yarısında da oyuna hakim olan konuk ekip, 77. dakikada Brezilyalı yıldız oyuncusu Neymar ve 87. dakikada Giovani Lo Celso'nun ağları havalandırmasıyla karşılaşmayı 3-0 kazandı.
Bu sonuçla puanını 62'ye çıkaran lider PSG, en yakın takipçisi Olympique Marsilya ile arasındaki puan farkını 11'e yükseltti. Lille ise 25 puanla 17. sırada kaldı.
DİĞER HABERLER
-
Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Hollandalı futbolcu Gregory Van der Wiel, sarı-lacivertlileri formayı giydiği günlerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de ara transfer dönemi için çalışmalar hız kazanırken, sarı-lacivertlilerin Brezilyalı bir golcüyü gündemine aldığı öne sürüldü. Kanarya'nın transferdeki yeni hedefi merak konusu oldu. İşte tüm detaylar... -
Fenerbahçe'nin Youssef En-Nesyri'nin bonservis ödemesi nedeniyle aldığı 3 dönemlik transfer yasağı kaldırıldı. Sarı-lacivertliler, FIFA'nın resmi transfer yasağı listesinden çıkarıldı. -
Ocak transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Anadolu kulüplerindeki genç yeteneklere yöneldi. Sarı-lacivertliler, scout ekibinin yakın takibindeki genç futbolcuyu transfer etmek istiyor. İşte detaylar... (FB spor haberi)