Emre Mor için tam zamanı
Celta Vigo’da sürekli yedek kalan milli yıldız, sonunda isyan bayrağı açtı! Kanarya, sezon başında elinden kaçırdığı Emre’yi kiralamak için yeni teklif hazırlığı içinde.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.12.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 11.12.2017 01:58
Transferde önceliği sol bek ve orta sahaya veren Fenerbahçe, şartları uyması halinde kanatlara da bir oyuncu arıyor. Sarılacivertlilerin gündemindeki isimlerden birinin de Emre Mor olduğu öğrenildi. 20 yaşındaki milli yıldız için ortamın müsait olması, Fenerbahçe'yi bu transfer için gönüllü yapan etkenlerin başında geliyor. Valbuena'nın ayrılma ihtimali de bir diğer etken.
SADECE 55 DAKİKA
Celta Vigo'da bu sezon 8 lig karşılaşmasına çıkan Emre, sadece birinde ilk 11'de oynadı, onda da 55 dakika sahada kaldı. Teknik direktör Juan Carlos Unsue, sakatlık dönüşü de oyuncuya az şans vermeye devam edince, ipler kopma noktasına geldi. Sürekli yedek kalan Emre'nin sonunda isyan ettiği, ciddi ciddi ayrılmayı istediği öğrenildi. F.Bahçe yönetiminin, Emre'yi satın alma opsiyonlu kiralamak için bir teklif paketi hazırladığı öğrenildi.
FOTOMAÇ
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, Nathan Ake'nin 3 hafta, Marco Asensio'nun da 3 ay sahalardan uzak kalacağını açıkladı. -
Son dakika Fenerbahçe haberleri | UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Slavia Prag'a karşı evinde 2 puan bırakan Fenerbahçe'de tepkiler artıyor. Karşılaşma sonrasında sarı-lacivertli taraftarlardan İsmail Kartal'a yönelik "istifa" sesleri yükselirken Aziz Yıldırım'ın teknik direktör kararı belirleyici olacak. Başkanın, derbinin kaybedilmesi durumunda İsmail Kartal'ın görevine son verip B planını devreye sokacağı öne sürüldü. İşte Aziz Yıldırım'ın aklındaki teknik adam... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe ve Galatasaray'ın lig aşamasındaki performansları merak konusu olurken yapay zekâdan dikkat çeken bir değerlendirme geldi. İki temsilcimizin organizasyonda tur atlama ihtimalleri hesaplandı. İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın üst tura yükselme şansı... -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi Atilla Karaoğlan oldu.