3 Temmuz mücadelesi sürdürülemez halde
F.Bahçe'nin hukuk savaşındaki 1 numaralı yöneticisi Deniz Tolga Aytöre istifa etti
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 16.05.2015 - 09:45
- İhanet noktasına gelenler yönetimde
- Gizli bilgileri çarpıtarak sızdırdılar
- 3 Temmuz mücadelesi sürdürülemez halde...
Fenerbahçe'nin Hukuktan Sorumlu Asbaşkanı Deniz Tolga Aytöre, 29 Nisan'da Başkan Aziz Yıldırım'a bir mektup göndererek görevinden ayrıldı. Kulübün yaşadığı hukuk savaşı sürecinde Başkan Aziz Yıldırım'ın yanındaki 1 numaralı isim olan Aytöre, şampiyonluk yarışında kulübün zarar görmemesi için Başkan Yıldırım'dan istifasının kongreye kadar gizli tutulmasını istedi ancak nasıl olduysa bu istifa basına sızdı.
HEDEFTEKİLER MAHMUT USLU İLE ŞEKİP MOSTUROĞLU MU?
Yönetici Deniz Tolga Aytöre, istifa mektubunda 4 önemli maddeye vurgu yaparak Fenerbahçe'ye bundan sonraki süreçte faydalı olamayacağını belirtirken, isim vermeden Mahmut Uslu ile Şekip Mosturoğlu'nu hedef alan eleştirilerde bulunduğu kaydedildi. İşte Deniz Tolga Aytöre'nin, Başkan Aziz Yıldırım'a gönderdiği mektupta dert yandığı sıkıntıların satır başları:
1- 3 TEMMUZ MÜCADELESİ SÜRDÜRÜLEMEZ HALDE
3 Temmuz süreci ve mücadelesi artık sürdürülemez hale gelmiştir. Çünkü mevcut yönetimde bulunan ve süreçle ilgili yanlış anlayış ve stratejiler içerisinde olan isimler, 31 Mayıs'ta yapılacak seçim sonrası da çok yüksek ihtimalle yönetimde yer alacak.
2- İHANET NOKTASINA GELEN İSİMLER YÖNETİMDELER
3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe kulübüne ve Fenerbahçe Başkanı'na ihanet noktasındaki tasarruflarıyla o döneme damgasını vuranlar, yeni yönetimde de bulunacak. Aynı isimlerin göreve devam etmesi kulübe zarar verecek.
3- GİZLİ OLAN BİLGİLERİ ÇARPITARAK SIZDIRDILAR
Kulübün en gizli ve mahrem bilgilerini, hatta yönetim kurulu kararlarını dahi menfaatleri doğrultusunda basına sızdıranlar, Fenerbahçe'yi temsil görevine devam ediyor ve edecek olması sürecin doğru yürümemesine sebep oluyor.
4- SALDIRILAR SONRASI ACZ İÇİNDE KALDILAR
Fenerbahçe'ye yapılan fiili saldırılar karşısında Başkan Aziz Yıldırım'ın gösterdiği duruş ve direnç, yönetim kurulunca paylaşılmadı, sahiplenilmedi. Bir kısım yönetim kurulu üyeleri bu konuda aciz içinde kaldı.
BEN ARTIK BU YANLIŞLARA ORTAK OLMAK İSTEMİYORUM
Deniz Tolga Aytöre, rahatsızlık duyduğu bu gerekçeler nedeniyle 29 Nisan'da görevini bıraktı. Başkan Aziz Yıldırım'a yazdığı mektupta, bahsettiği yanlışlara ortak olmama ve bundan sonra da aynı isimlerle bulunacağı yönetim kurulunda kulübe fayda getiremeyeceği gerekçesiyle görevinden ayrıldı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de lider Galatasaray ile aradaki puan farkını 1'e indiren Fenerbahçe, şampiyonluk için transferde gaza bastı. Sarı-lacivertliler hücum hattında oynayan isimlerin formsuzluğu sebebiyle Alexander Sörloth'u transfer etmek istiyor. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, takımda kalacak ve gidecek oyuncuları belirledi. Deneyimli teknik adam, bonservisi Fenerbahçe'de bulunan Cengiz Ünder hakkında kararını verdi. İşte detaylar... -
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Santrfor pozisyonunda En-Nesyri'nin formundan memnun olmayan ve Faslı golcünün yerini yıldız bir isimle doldurmak isteyen Fenerbahçe'de Robert Lewandowski isteği sürüyor. İtalyan basınından yer alan habere göre, sarı-lacivertliler bu transferde tek aktör değil. Avrupa devi, Polonyalı golcü için hamlesini yapmak üzere. İşte detaylar... -
Fenerbahçe Kulübü, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Viktoria Plzen maçının hakemi Allard Lindhout’un yönetimi ve kararlarıyla ilgili olarak UEFA’ya resmi başvuru yaptığını açıkladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)