Bu forma için 4 gün küf kokan nezarethanede yattı
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Emenike ile tribün arasındaki gerilimin kulübe zarar verdiğini belirtip, golcü futbolcuya sahip çıkılmasını istedi
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.04.2015 - 10:04
ÇOK EZİYET ÇEKTİ
Emenike F.Bahçe'ye geldi ve 3 Temmuz yaşandı. Vatan Caddesi'nin nezarethanelerinde, 4 gün küf içinde yattı. Suçu Fenerbahçe'ye transfer olmaktı. Herkes kendini onun yerine koysun. Şöhretli bir insansınız, dilini bilmediğiniz bir ülkede en ağır şartlarda nezarethanede kalıyorsunuz. Bu çocuk çok eziyet çekti. Yanına gittim beni gördüğünde gözleri fal taşı gibi açıldı. 'Korkma bir şey yok' dedim. 4 gün sonra çıktı takımın kampına gitti. Ayrıldı yine bu takıma döndü. Vefayı unutursak her şeyi kaybederiz. Camiadan tek isteğim şey tüm oyunculara karşı sabırlı olsunlar.
TEPKİ DEĞİL SEVGİ
Bu çocuk bunları hak etmiyor. Hata yapmıştır ama biz konuştuk. Tekrarlamayacaktır. Taraftar tepki değil sevgi göstersin. İyi oynamazsa tabii ki protesto edilsin ama top ayağına geldiği zaman ıslıklarsan o zaman diğer oyuncuların da etkilenir. Oyuncular da ona destek olmak için normal yapacağı şeylerin dışına çıkıp başka şeyler yapıyorlar."
3 KİŞİ ZOR TUTUYOR!
Emenike formayı saygısızlık olsun diye çıkarmadı. Kuyt sakatlanınca kendisinin alınacağını zannettiği için çıkardı. Emenike son 8 hafta oynayacak. Hoca işini bilir, benim konuşmama gerek yok. Zaten Rize'de, Mersin maçında oynattı. Emenike saha içinde önemli bir silah. Beşiktaş maçında o oynadığında 3 tane Beşiktaşlı çıkamıyordu hepsi onun peşindeydi. G.Saray maçında en az iki kişi Emenike'nin yanındaydı. Her maç 3 kişi tutuyor onu.
VERİRİRİZ GİDER AMA…
Emenike'yi 10 milyona veririz gider ama 10 milyona kimi alacağız. Emenike gibi bir oyuncuyu düşük fiyata satarsanız kulüp zarar eder. Böyle oyuncular dünyada az. 13 milyon Euro'ya aldık bu değeri kaybetmememiz gerek.
SOW'U KAZANDIK
Daha önce Sow bir maçta 3tane yüzde yüz gol kaçırdı. Gözyaşlarıyla sahayı terk etti. Bütün taraftar onu alkışladı ve kazandık. Bir sonraki hafta düzeldi. O gün yuhalansa Sow'u kaybederdik.
SABAH
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de kaleci İrfan Can Eğribayat ile yolların ayrılması beklenirken transferde sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kanarya'nın Eğribayat yerine 17 yaşındaki o eldivenle ilgilendiği öğrenildi. İşte ayrıntılar... -
Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kanarya'dan o futbolcunun Selçuk İnan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Kocaelispor'a transfer olabileceği belirtildi. İşte haberin ayrıntıları... -
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe'nin yıldız isminin gösterdiği performansla birlikte Brezilya'ya geri dönme ihtimali belirmişti. Bu ihtimal üzerine Güney Amerika basınında flaş bir gelişme paylaşıldı. İşte ayrıntılar... | FB Spor haberleri -
Fenerbahçe'de teknik direktör Domenico Tedesco'nun kanat talebi sonrası harekete geçen yönetimden flaş bir hamle geldi. Sarı lacivertli kurmaylar, Aston Villa'da mutsuz olan Jadon Sancho'yu listeye ekledi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)