Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık!
Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Fenerbahçe'de ara transfer döneminde sürpriz bir ayrılık yaşanabilir.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.10.2014 00:00
- Güncelleme Tarihi: 10.10.2014 16:29
Beş haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nda aldığı 3 galibiyet ve 1 beraberlik ile 10 puan toplayan Fenerbahçe 4. sırada bulunuyor. Şu ana kadar sadece Akhisar Belediyespor'a mağlup olan Sarı-lacivertliler saha içindeki sorunlardan ise hâlâ kendisini kurtarabilmiş değil.
Ligin ikinci haftasında oynanan Trabzonspor deplasmanında Diego ve Sow arasında yaşanan tartışmadan sonra sinirlerin bozulduğu Fenerbahçe'de bu sefer sahneye Emre ve Emenike çıkmıştı. Gaziantepspor maçında bu iki yıldız arasında yaşanan tartışmadan sonra Emenike karşılaşma sırasında taraftarlarla da tartışmış ve bu olay üzerine İsmail Kartal tarafından oyundan alınmıştı.
Ertesi hafta Akhisar deplasmanında kadroya giremeyen ve yedek bırakılan Emenike sonradan oyuna girmesine rağmen isteksiz bir görüntü sergilemişti. Nijeryalı yıldızın düşen performansından sonra Aziz Yıldırım'ın sert tepkisiyle karşılaşan Emenike takımdan ayrılmak istediğini bildirdi.
Emmanuel Emenike - Lukas Podolski / Fenerbahçe - Arsenal
Premier Lig'e gidebilir
Fenerbahçe'ye ilk transferi sonrası takımda forma bile giyemeden Rusya'nın yolunu tutan ve burada başarılı maçlar çıkaran Emenike birçok Avrupa kulübünden istensede tekrardan Fenerbahçe'ye geri dönmüştü. Geçen sezonki şampiyonluğun en büyük pay sahiplerinden olan Nijeryalı golcü için İngiltere'den Arsenal devreye girmeye hazırlanıyor.
Rusya'da oynadığı dönemde Chelsea ve Manchester City tarafından istenen 27 yaşındaki golcü için bu sefer başka bir Londra ekibi olan Arsenal talip oldu. Arsene Wenger'in takımında başta golcü Giroud olmak üzere yaşanan sakatlıklar sonrası yeni arayışlara giren Arsenal'in scout ekibi Emenike'yi yakın takibe aldığı iddia edildi.
Afrika Uluslar Kupası 2015 Elemeleri için Nijerya'nın Sudan ile oynayacağı maçı izlemesi beklenen Arsenal yetkililerin ayrıca 18 Ekim tarihinde oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçında da İstanbul'a gelmeleri bekleniyor.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'den 3'lü harekat! -
Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Çaykur Rizespor deplasmanı sonrası zorlu bir deplasmana daha hazırlanıyor. Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Aston Villa ile karşılaşacak sarı-lacivertlilerde, deneyimli teknik direktörün ilk 11'de sürpriz bir tercih yapacağı iddia edildi. -
Fenerbahçe'nin, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında karşılaştığı ve sahadan 3-0 galip ayrıldığı Çaykur Rizespor maçı sonrası flaş bir gerçek ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerde o yıldızın, Çaykur Rizespor mücadelesinde büyük bir fedakarlık yaptığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki Aston Villa maçını Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetecek.