Kanada 2-1 Meksika (MAÇ SONUCU-ÖZET) | Cyle Larin attı Kanada kazandı! Atiba Hutchinson...
2022 Dünya Kupası Amerika Elemeleri'nde Kanada ile Meksika kozlarını paylaştı. Mücadeleyi ev sahibi ekip, Beşiktaşlı Cyle Larin'in attığı gollerle 2-1 kazandı ve liderliğe yükseldi. Aynı zamanda bu maçta forma giyen bir diğer Beşiktaşlı Atiba Hutchinson ise Kanada Milli Takımı formasıyla en çok maça çıkan futbolcu oldu. İşte detaylar...
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.11.2021 - 09:01
2022 Dünya Kupası Amerika Elemeleri'nde Kanada sahasında Meksika'yı konuk etti. Mücadele ev sahibi ekibin 2-1 üstünlüğüyle sonuçlandı.
Kanada'ya galibiyeti getiren golleri 45+2 ve 52. dakikalarda Beşiktaş'ın yıldız ismi Cyle Larin kaydetti. Meksika'nın tek golü ise 90. dakikada Hector Herrera'dan geldi.
ATIBA'DAN BÜYÜK BAŞARI!
Beşiktaş'ın tectrübeli ismi Atiba Hutchinson, bu maçla birlikte Kanada Milli Takımı formasıyla 90. maçına çıktı ve en çok maça çıkan futbolcu oldu.
Bu sonuçla birlikte Kanada 8 maç sonunda 4 galibiyet, 4 beraberlik aldı ve 16 puanla liderliğe yükseldi. Meksika ise 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı ve 14 puanda kaldı.
DİĞER HABERLER
-
Almanya ekibi Bayern Münih, Belçikalı teknik direktörü Vincent Kompany'nin sözleşmesini 2029'a kadar uzattı. İşte detaylar... -
İspanyol ekibi Barcelona Hollandalı orta saha oyuncusu Frenkie de jong'un sözleşmesini 2029'a kadar uzatma kararı aldı. İşte detaylar... -
Real Madrid, A Milli Takımımızın Gürcistan’ı 4-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Arda Güler’in fotoğrafını Turka Kocaeli Stadyumu etiketiyle yayınladı. Ayrıntılar şöyle... -
2025 Kasım ara tatili öğrenciler ve veliler tarafından heyecanla bekleniyor. Ekim ayının ilerlemesiyle birlikte “Kasım ara tatili ne zaman başlıyor, kaç gün sürecek?” soruları gündeme geldi. MEB 2025-2026 eğitim öğretim yılı takvimine göre, ilk ara tatil 10 Kasım Pazartesi günü başlayacak ve 14 Kasım Cuma günü sona erecek. Bu tarihler arasında öğrenciler, okul yoğunluğuna kısa bir ara vererek dinlenme imkânı bulacak. Peki, Okullarda ara tatil ne zaman, kaç gün?