Barcelona'da Sergio Agüero şoku! Hastaneye kaldırıldı...
Barcelona'nın Alaves ile oynadığı karşılaşmada nefes darlığı yaşayan Sergio Agüero mücadeleyi yarıda bıraktı ve hastaneye kaldırıldı.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 31.10.2021 01:04
Arjantinli yıldız maçın 40. dakikasında nefes almakta zorlandığını işaret ederek kendisini yere bıraktı. Sağlık görevlileri oyuna girerek Agüero'ya müdehale etti. Yıldız oyuncu daha sonra ayağa kalkarak sahayı yürüyerek terk etti.
Gelen son haberlere göre tedbir amaçlı hastaneye kaldırılan Agüero tedavi altına alındı. 33 yaşındaki yıldız ismin son durumuyla ilgili yeni bir açıklama bekleniyor.
Öte yandan teknik direktör Sergi Barjuan ise Agüero'nun durumuyla ilgili olarak, "Başının döndüğünü söyledi ve hastaneye kaldırıldığını biliyorum. Henüz son durumuyla ilgili kesin bir bilgi yok" açıklamasını yaptı.
DİĞER HABERLER
-
A Milli Takım'ımızın da A Ligi Grup 1'de mücadele edeceği UEFA Uluslar Ligi'nde 24 Eylül - 6 Ekim tarihleri arasında oynanacak 39 karşılaşma ATV, A Spor, A Para, A Haber ve A2'den futbolseverlerle buluşacak. İşte oynanacak 39 maçın kanal ve yayın saatleri... -
Suudi Arabistan ekibi Al Diriyah, Al Hilal'den Uruguaylı golcü futbolcu Darwin Nunez'i kiralık olarak renklerine bağladı. -
Almanya Bundesliga 3. hafta maçında Eintracht Frankfurt, milli yıldız Can Uzun'un 2 gol attığı mücadeleden 3-1 galip ayrıldı. -
Dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi, yakında vizyona girecek olan yeni Spider-Man filminin tanıtımında boy gösterdi.