Everton 2-0 Norwich City (MAÇ SONUCU-ÖZET) | Everton Ozan Kabak'lı Norwich'i devirdi!
İngiltere Premier Lig'in 6. haftasında Everton sahasında Ozan Kabak'lı Norwich City'i konuk etti. A Spor ekranlarından naklen yayınlanan mücadele ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.09.2021 - 18:53
- Güncelleme Tarihi: 25.09.2021 - 18:58
İngiltere Premier Lig'in 6. hafta karşılaşmasında Everton ile Norwich City kozlarını paylaştı. Mücadeleyi Everton 2-0 kazandı ve 3 puanı hanesine yazdırdı.
Everton'a galibiyeti getiren golleri 29. dakikada Andros Townsend (p) ve 77'de Abdoulaye Doucoure kaydetti. Bu sonuçla birlikte Everton 13 puana yükseldi. Norwich City ise 6 maç sonunda 0 puanda kaldı ve ligin sonuna demirledi.
OZAN KABAK PENALTI YAPTIRDI
Norwich City'de forma giyen milli oyuncumuz Ozan Kabak, Everton'un kazandığı penaltıya sebep veren isim oldu.
Ligin 7. haftasında Everton Manchester United'a konuk olacak. Norwich City ise Burnley deplasmanına çıkacak.
İŞTE MAÇIN GOLLERİ
DİĞER HABERLER
-
ABD Başkanı Donald Trump, 2026 FIFA Dünya Kupası kura çekiminin Washington'daki Kennedy Center'da gerçekleştirileceğini duyurdu. -
Fenerbahçe'den Al Hilal'e transfer olan Yusuf Akçiçek, Al Hilal formasıyla çıktığı ilk Asya Şampiyonlar Ligi Elite maçında uzak mesafeden klas bir gol attı ancak bu gol VAR kararıyla iptal edildi. -
Lyon-Angers maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fransa Ligue 1’de heyecan devam ederken futbolseverler bu sorunun yanıtını araştırıyor. Haftanın en dikkat çeken mücadelelerinden biri olacak Lyon-Angers karşılaşması, hem Lyon’un ligdeki konumu hem de Angers’in çıkışı açısından büyük önem taşıyor. -
İngiltere Premier Lig'in 3. haftasında Manchester United, sahasında konuk ettiği Burnley'i 3-2 mağlup etti.