Wolverhampton 0-1 Tottenham (MAÇ SONUCU - ÖZET)
İngiltere Premier Lig'in 2. haftasında Tottenham, deplasmanda Wolverhampton'ı Dele Alli'nin penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup ederek 2'de 2 yaptı.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.08.2021 - 18:16
İngiltere Premier Lig'in 2. haftasında Wolverhampton ile Tottenham, Molineux Stadyumu'nda kozlarını paylaştı. Londra ekibi, rakibini 9. dakikada Dele Alli'nin penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.
Tottenham bu sonuçla puanını 6'ya çıkararak ligdeki ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı. Yeni sezondaki ikinci maçını da kaybeden Wolverhampton ise puanla tanışamadı.
Premier Lig'in 3. haftasında Tottenham, 29 Ağustos Pazar günü TSİ 16.00'da Watford'u ağırlayacak. Wolverhampton ise aynı gün TSİ 18.30'da evinde Manchester United'ı konuk edecek.
DİĞER HABERLER
-
PSG ile eski kaptanı Kylian Mbappe arasındaki hukuk savaşı, maaş ve sözleşme anlaşmazlıkları nedeniyle 700 milyon avroya ulaştı. İşte detaylar... -
İspanyol ekibi Barcelona Hollandalı orta saha oyuncusu Frenkie de jong'un sözleşmesini 2029'a kadar uzatma kararı aldı. İşte detaylar... -
Almanya ekibi Bayern Münih, Belçikalı teknik direktörü Vincent Kompany'nin sözleşmesini 2029'a kadar uzattı. İşte detaylar... -
Gazze'de yaşanan soykırıma dikkat çekmek amacıyla 15 Kasım akşamı düzenlenen özel maçta Filistin Milli Futbol Takımı ile Bask Bölgesi Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Stat hınca hınç dolarken taraftarlar Filistin bayrakları açtı, Gazze'ye destek tezahüratları yaptı.