Son dakika spor haberi: Lionel Messi servet döktü! Tam 39 katlı...
Yıldız futbolcu Lionel Messi, Amerika'da Florida'da Atlas Okyanusu kıyısında 39 katlı dev binanın 9. katını satın aldı. Arjantinli oyuncunun bu rezidans için ödediği ücret ise 5 milyon sterlin. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.04.2021 11:24
Barcelona'nın süper yıldızı Lionel Messi, Florida'da Atlas Okyanusu kıyısında 39 katlı dev yapının 9. katını satın aldı. Yıldız futbolcunun bu rezidans için ödediği toplam rakam ise 5 milyon sterlin...
Barcelona ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan ve kulüpteki geleceği henüz netleşmeyen Lionel Messi'nin son hamlesi kafaları karıştıracak cinsten.
Hürriyet'in haberine göre, Arjantinli süper yıldız, Amerika'da zenginleri yaşadığı Florida'dan bir rezidans aldı. Messi, 39 katlı dev yapının 9. katını komple satın alırken yıldız futbolcunun ödediği toplam rakamın 5 milyon sterlin olduğu belirtildi.
ABD'nin doğu yakasında Atlas Okyanusu kıyısında yer alan rezidans, 360 derece manzaraya sahip. 4 banyo ve 4 yatak odasının bulunduğu 9. kat, 511 metrekarelik büyüklüğe sahip. Messi'nin bu yeni dairesinde bin şarap şişesini içine alabilecek bir mahsen bulunduğu da belirtiliyor.
NEDEN AMERİKA?
Bilindiği gibi Josep Bartomeu ile yaşanan krizde ayrılık aşamasına gelen yıldız futbolcu Joan Laporta'dan sonra takımı tekrar sahiplenmişti.
Lionel Messi'nin bu yatırımı kafaları karıştırırken Arjantinli yıldızın Barcelona sonrası kariyeriyle ilgili de çeşitli iddialar ortaya atılmaya başlandı.
Arjantinli'nin, kariyer planında Amerika'nın da bulunduğu ifade ediliyor. Manchester City ve PSG'nin yanı sıra MLS takımları da Lionel Messi için pusuda bekliyor.
DİĞER HABERLER
-
A Milli Takım'ımızın da A Ligi Grup 1'de mücadele edeceği UEFA Uluslar Ligi'nde 24 Eylül - 6 Ekim tarihleri arasında oynanacak 39 karşılaşma ATV, A Spor, A Para, A Haber ve A2'den futbolseverlerle buluşacak. İşte oynanacak 39 maçın kanal ve yayın saatleri... -
Suudi Arabistan ekibi Al Diriyah, Al Hilal'den Uruguaylı golcü futbolcu Darwin Nunez'i kiralık olarak renklerine bağladı. -
İngiltere Premier Lig'in 4. haftasında Hull City, deplasmanda Chelsea ile 2-2 berabere kaldı. -
Almanya Bundesliga 3. hafta maçında Eintracht Frankfurt, milli yıldız Can Uzun'un 2 gol attığı mücadeleden 3-1 galip ayrıldı.