Tottenham 1-1 Newcastle United | MAÇ SONUCU
İngiltere Premier Lig'in 3. hafta mücadelesinde Tottenham ile Newcastle United karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip Lucas Moura'nın 25. dakikada kaydettiği golle öne geçerken 90+7'de Wilson'un penaltısına engel olamadı ve mücadel 1-1 beraberlikle sonuçlandı.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 27.09.2020 10:24
- Güncelleme Tarihi: 27.09.2020 18:12
İngiltere Premier Lig'de heyecan devam ediyor. 3. hafta mücadelesinde Tottenham ile Newcastle United karşı karşıya geldi. Mourinho'nun öğrencileri oldukça üstün oynadığı karşılaşmada 25. dakikada Lucas Moura'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Mücadelede son sözü ise 90+7'de penaltıdan Wilson söyledi ve müsabaka 1-1 sonuçlandı.
DİĞER HABERLER
-
Almanya Bundesliga 3. hafta maçında Eintracht Frankfurt, milli yıldız Can Uzun'un 2 gol attığı mücadeleden 3-1 galip ayrıldı. -
Suudi Arabistan ekibi Al Diriyah, Al Hilal'den Uruguaylı golcü futbolcu Darwin Nunez'i kiralık olarak renklerine bağladı. -
İngiltere Premier Lig'in 4. haftasında Hull City, deplasmanda Chelsea ile 2-2 berabere kaldı. -
Dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi, yakında vizyona girecek olan yeni Spider-Man filminin tanıtımında boy gösterdi.