Ibrahimovic'in Adana kebap keyfi
İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Milan'da forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Zlatan Ibrahimovic, ülkesi İsveç'in başkenti Stockholm'da bulunan bir Türk restoranında iftar açan Müslüman futbolcular Abdul Khalili ve Muammer Tankovic'e eşlik ederek Adana kebap yedi.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.05.2020 - 17:59
Yeni tip corona virüsü (Covid-19) salgını nedeniyle liglere verilen arada İsveç'te bulunan Milan'ın yıldız futbolcusu Zlatan Ibrahimovic, Hammarby'nin oruç tutan futbolcuları Abdul Khalili ve Muammer Tankovic ile iftarda bir araya geldi. Stockholm'de bir Türk restoranına giden 3 oyuncu, Türk yemeklerinin tadına baktı.
Yemekte Adana kebap ve ayran tercih eden Ibrahimovic, ardından çay içmeyi ihmal etmedi.
İsveçli yıldız, geçtiğimiz sene Allsvenskan kulüplerinden Hammarby'nin hisselerinin yarısını satın almıştı.
DİĞER HABERLER
-
Almanya Kupası Son 16 Turu mücadelesinde Union Berlin'le karşı karşıya gelen Bayern Münih rakibini 3-2 mağlup ederek adını üst tura yazdırdı. -
İngiliz ekibi Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola, dünyanın çeşitli bölgelerinde masum insanların öldürülmesinin canını yaktığını ve buna karşı her zaman ayağa kalkacağını söyledi. -
İspanya LaLiga'nın 15. haftasında Real Madrid, deplasmanda konuğu olduğu Athletic Bilbao'yu 3-0'lık mağlup etti ve 3 maçlık galibiyet hasretini bitirdi. -
Fenerbahçe'den Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad'a transfer olan Faslı golcü Youssef En-Nesyri hava limanında çiçeklerle karşılandı.