Robben'den futbola dönüş sinyali
Kariyeri boyunca 12 şampiyonluk yaşayan Hollandalı yıldız Robben, futbola dönüş sinyali verdi. Bayern Münih'i desteklemeye devam ettiğini belirten Robben, "Hey, belki biraz daha oynamak istiyorsundur.' gibi düşünceler aklımı meşgul etmeye başladı" şeklinde konuştu.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.04.2020 21:16
- Güncelleme Tarihi: 26.04.2020 21:28
Geçen sezon sonunda futbolu bıraktığını açıklayan Hollandalı eski oyuncu Arjen Robben, futbola tekrar dönmek isteyebileceğini söyledi.
Kariyerinde Bayern Münih'in yanı sıra Real Madrid, Chelsea ve PSV Eindhoven gibi Avrupa'nın önde gelen kulüplerinde forma giyen 36 yaşındaki Robben, en son forma giydiği takım olan Bayern Münih'in podcast yayınına açıklamalarda bulundu.
"BEN BİR SPORCUYUM"
Emekliliğinin ilk zamanlarında futbolu çok özlemediğini belirten Robben, "Ama biraz daha süre geçince 'Hey, belki biraz daha oynamak istiyorsundur.' gibi düşünceler aklımı meşgul etmeye başladı." ifadelerini kullandı.
Zaman zaman sporcu olduğu duygusuna kapıldığını söyleyen Robben, "Virüsle beraber herkesin hayatı garip hal aldı ve futbolun geri dönmesini bekliyoruz. Ne olursa olsun içinde her zaman durur, ben bir sporucuyum." şeklinde konuştu.
12 ŞAMPİYONLUK KUPASI KALDIRDI
Bayern Münih'i desteklemeye devam ettiğini aktaran Robben, müsait olmadığı için bütün maçları izleyemediğini sözlerine ekledi.
Robben, kariyeri boyunca Almanya'da 8, İngiltere'de 2, İspanya ve Hollanda'da ise birer kez şampiyonluk sevinci yaşamıştı.
2000-2001 sezonundan itibaren forma giydiği takımlarla tüm kulvarlarda 607 maça çıkan Robben, 209 kez rakip fileleri havalandırmıştı.
DİĞER HABERLER
-
İspanyol basınından Galatasaray'ın yıldız golcüsü Victor Osimhen için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Nijeryalı santrfor, aracılar vasıtasıyla Barcelona'ya teklif edildi. Katalan ekibi ise Nijeryalı yıldız için son kararını kesin olarak verdi. İşte detaylar... -
Arjantin basınında Mauro Icardi'nin transfer olabileceği yönündeki iddialar gündem olurken, ülkenin önde gelen gazetecilerinden Hernan Castillo'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Castillo, transferin gerçekleşmesi için tek şartı açıkladı. İşte detaylar... -
Forvet hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın, Rangers'ta forma giyen 22 yaşındaki Portekizli golcü Youssef Chermiti'yi takip ettiği öne sürüldü. Sarı-kırmızılıların transferde Porto ve PSV ile rekabet ettiği belirtilirken, İskoç ekibinin genç oyuncu için talep ettiği bonservis bedeli ortaya çıktı. İşte detaylar... -
Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Rafael Leao'nun geleceğiyle ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basınına göre yıldız ismin eski takım arkadaşı transfere ikna etmek için devreye girdi. İşte detaylar...