İngiltere Premier Lig için tarih verdiler! 6 haftada tamamlanacak
Corona virüsü salgını nedeniye Avrupa'daki çoğu lig ertelenirken, İngiltere'de topun yeniden santraya konulacağı tarih netleşti. Lig 6 Haziran’da yeniden start alacak. Kalan 9 karşılaşma 6 hafta içinde tamamlanacak.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.04.2020 02:44
Dünyayı etkisi altına alan ve spor organizasyonlarını da durduran koronavirüs sebebiyle liglerin ne zaman başlayacağı merak konusuydu. İtalya önceki gün Serie A'nın Mayıs ayında yeniden oynanabileceğini vurgularken, Premier Lig kulüpleri de tarihi büyük oranda netleştirdi. Lig yönetimi, kulüp sahipleri, teknik adamlar ve futbolcuların ortak görüşü topun yeniden 6 Haziran'da santraya konması şeklinde oldu. Kalan 9 karşılaşma hızlandırılmış bir şekilde oynanacak. Premier Lig 6 hafta içinde bitirilecek.
DE BRUYNE ENDİŞELİ
Manchester City'nin yıldız oyuncusu Kevin de Bruyne liglerin bir an önce başlamasını isteyenlerin yanlış düşündüğünü söyledi. Belçikalı futbolcu "Eğer maçlar oynanmaya hızlı bir şekilde başlarsa çok fazla sakatlık olabilir. Normalde yaklaşık 1 ayda futbolcular hazır olabilir. Başlayamamasının büyük paraları kaybettireceğini biliyorum ama sağlıktan daha da önemli değil. Çok zor durum" ifadelerini kullandı. Birçok otorite uzun aranın ardından sakatlık riskinden bahsediyor.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan milli yıldız Hakan Çalhanoğlu, sarı-kırmızılılara geliyor derken son kararını verdi. Transferdeki bu sürpriz gelişmeyi İtalyanlar duyurdu. İşte tüm detaylar... -
Real Madrid forması giyen milli yıldız Arda Güler, Elche ağlarına kendi yarı sahasından gönderdiği gol ile dünya spor basınında gündeme oturdu. 21 yaşındaki yetenekli futbolcunun tarihi golü "her neslin bir kere görebileceği türden bir gol" olarak nitelendirildi. İşte o ifadeler... -
Fenerbahçe'den Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad'a transfer olan Faslı golcü Youssef En-Nesyri hava limanında çiçeklerle karşılandı. -
İngiliz ekibi Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola, dünyanın çeşitli bölgelerinde masum insanların öldürülmesinin canını yaktığını ve buna karşı her zaman ayağa kalkacağını söyledi.