Mikel Arteta corona virüsünü yendiğini açıkladı
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'i çalıştıran ve yeni tip corona virüsü (Covid-19) testi pozitif çıkan teknik direktör Mikel Arteta, yaptığı açıklamada hastalığını tamamen atlattığını söyledi.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.04.2020 22:33
Corona virüsüne yakalanan Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta'dan sevindirici haber geldi. İspanyol teknik adam, hastalığı tamamen atlattığını açıkladı.
Arteta, BBC'ye yaptığı açıklamada, corona virüsün getirdiği zorlukların herkesi etkilediğini belirterek, "Ailem, akrabalarım ve tanıdığım birçok insan bu karmaşık durumla mücadele etmeye çalışıyor" ifadelerini kullandı.
Geçen ay corona virüsüne yakalandığını hatırlatan 38 yaşındaki İspanyol teknik adam, "Şimdi tamamen iyileştim, kendimi çok iyi hissediyorum" yorumunu yaptı.
Eşine ve başka bir kişiye daha virüsü bulaştırdığını kaydeden Arteta, onların da hastalığı atlattığını ve durumlarının iyi olduğunu sözlerine ekledi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da Okan Buruk'un yeni sezonda Şampiyonlar Ligi kadrosunda görmek istediği yıldız orta saha oyuncusu için Premier Lig devinden müjdeli haber geldi. İşte detaylar... -
Portekiz'in Demokratik Kongo karşısında yediği beraberlik golünün ardından Cristiano Ronaldo sinirlerine hakim olamadı. -
Benjamin Sesko’yu destekleyecek yeni bir santrfor arayan Manchester United, Victor Osimhen'in yüksek maliyeti nedeniyle diğer forvet adaylarını belirledi. İşte o isimler... -
Wolverhampton'ın küme düşmesinin ardından ayrılığı gündeme gelen Joao Gomes için Galatasaray ve Atletico Madrid kozlarını paylaşıyor. Brezilyalı yıldızın transfer bedelinin 45 milyon euroya ulaşabileceği belirtilirken, iki takımın da yaptığı resmi teklifi İspanyol basını duyurdu. İşte detaylar...