Cengiz Ünder depremi! Satış listesine koydular
Şampiyonlar Ligi’ne katılamama riskiyle karşı karşıya kalan Roma’nın, Cengiz Ünder’i satış listesine koyduğu iddia edildi. Finansal Fair Play kurallarını karşılamak için satışa ihtiyaç duyan İtalyan ekibi, 21 yaşındaki yıldıza 40 milyon euro fiyat biçti.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.04.2019 00:00
- Güncelleme Tarihi: 06.04.2019 00:46
DEV KULÜPLER PEŞİNDE
Oyuncu satışına ihtiyaç duyan Roma'nın, milli yıldız için 40 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği ifade edildi. Roma'yla 2022 yazına dek sözleşmesi bulunan Cengiz, bu sezon 6 gol ve 9 asistlik bir performans sergiledi. Sağ kanat oyuncusunun adı, son dönemlerde Chelsea ve Bayern Münih gibi dev takımlarla birlikte anılıyordu. 2016 yılında Altınordu'dan Başakşehir'e transfer olan Cengiz, 2017'de 13 milyon euro'ya Roma'nın yolunu tutmuştu. Burada 59 maça çıktı ve 14 gol, 11 asistlik performans sergiledi.
MOURİNHO İDDİASI
Öte yandan, Roma'nın gelecek sezon Claudio Ranieri'nin yerine teknik direktör Jose Mourinho'yu takımın başına geçirmeyi planladığı iddia edildi. SKY İtalia'da yer alan haberde, Roma yönetiminin Portekizli teknik adamla ilk teması kurduğu belirtildi. Mourinho'nun ilk tercihinin eski kulübün İnter olduğu bilgisi paylaşılırken; İnter CEO'su Beppe Marotta'nın Antonio Conte ile daha çok çalışmak istediği kaydedildi.
DİĞER HABERLER
-
İngiltere Premier Lig'in 4. haftasında Hull City, deplasmanda Chelsea ile 2-2 berabere kaldı. -
Suudi Arabistan ekibi Al Diriyah, Al Hilal'den Uruguaylı golcü futbolcu Darwin Nunez'i kiralık olarak renklerine bağladı. -
Dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi, yakında vizyona girecek olan yeni Spider-Man filminin tanıtımında boy gösterdi. -
Almanya Bundesliga 3. hafta maçında Eintracht Frankfurt, milli yıldız Can Uzun'un 2 gol attığı mücadeleden 3-1 galip ayrıldı.