Emre Mor'dan iyi haber
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Celta Vigo, milli futbolcu Emre Mor'un iyileştiğini açıkladı.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.11.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 23.11.2017 21:38
Celta Vigo Kulübü, iki gündür takımla antrenmanlara çıkan Emre Mor'un sakatlığının geçtiğini duyurdu. La Liga'da, 16 Ekim'de deplasmanda oynanan Las Palmas maçında sağ ayak bileğinden geçirdiği sakatlık, 28 Ekim'de nükseden Emre Mor, yaklaşık 40 gün sonra sahalara dönebilecek.
La Liga'nın 13. haftasında yarın akşam TSİ 23.00'te sahasında Leganes ile karşılaşacak Celta Vigo'da Emre Mor'un, maç kadrosuna alınması ve ikinci yarı oyuna girmesi bekleniyor.
Bu arada Emre'nin iyileşmesiyle iyi bir haber alan Celta Vigo'yı defans oyuncusu Sergi Gomez'in sol ayağından sakatlanması üzdü. Ayrıca yaklaşık 5 haftadır sahalardan uzak kalan Arjantinli futbolcu Facundo Roncallia'nın iyileşme sürecinde olduğu ve yakın gelecekte sakatlığının sona ermesinin beklendiği kaydedildi.
DİĞER HABERLER
-
İngiltere Premier Lig'in 4. haftasında Hull City, deplasmanda Chelsea ile 2-2 berabere kaldı. -
Dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi, yakında vizyona girecek olan yeni Spider-Man filminin tanıtımında boy gösterdi. -
A Milli Takım'ımızın da A Ligi Grup 1'de mücadele edeceği UEFA Uluslar Ligi'nde 24 Eylül - 6 Ekim tarihleri arasında oynanacak 39 karşılaşma ATV, A Spor, A Para, A Haber ve A2'den futbolseverlerle buluşacak. İşte oynanacak 39 maçın kanal ve yayın saatleri... -
Almanya Bundesliga 3. hafta maçında Eintracht Frankfurt, milli yıldız Can Uzun'un 2 gol attığı mücadeleden 3-1 galip ayrıldı.