Deportivo La Coruna, Gaizka Garitano ile yollarını ayırdı
La Liga takımlarından olan ve Türk futbolcu Emre Çolak'ın da formasını giydiği Deportivo La Coruna'da teknik direktör Gaizka Garitano'nun görevine son verildi.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 27.02.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 27.02.2017 01:03
Son olarak La Liga'nın 24. haftasında deplasmanda Leganes'e 4-0 yenilen Deportivo'da art arda alınan kötü sonuçlardan sonra kulüp yönetimi teknik direktör Gariatano ile yollarını ayırma kararı aldı. Deportivo kulübünden yapılan resmi açıklamada, Garitano'nun sözleşmesinin feshedildiği ve takımın yarın sabahki antrenmanına B takımını çalıştıran Cristobal Parralo'nun çıkacağı bildirildi. Deportivo'daki ilk sezonunda bekleneni veremeyen Garitano'nun da yarın sabah düzenleyeceği basın toplantısı ile kulübe veda edeceği açıklandı.
Önemli futbolcularından Ryan Babel'in Beşiktaş'a transfer olmasıyla 2017 yılına çok kötü bir başlangıç yapan Deportivo, son 2 aydır oynadığı 7 maçta galip gelememiş ve art arda 4 maçta yenilgi almıştı.
İspanyol basını, Deportivo kulübünün yeni teknik direktör olarak Pepe Mel ile müzakere ettiğini iddia ediyor.
DİĞER HABERLER
-
A Milli Takım'ımızın da A Ligi Grup 1'de mücadele edeceği UEFA Uluslar Ligi'nde 24 Eylül - 6 Ekim tarihleri arasında oynanacak 39 karşılaşma ATV, A Spor, A Para, A Haber ve A2'den futbolseverlerle buluşacak. İşte oynanacak 39 maçın kanal ve yayın saatleri... -
Almanya Bundesliga 3. hafta maçında Eintracht Frankfurt, milli yıldız Can Uzun'un 2 gol attığı mücadeleden 3-1 galip ayrıldı. -
İngiltere Premier Lig'in 4. haftasında Hull City, deplasmanda Chelsea ile 2-2 berabere kaldı. -
Dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi, yakında vizyona girecek olan yeni Spider-Man filminin tanıtımında boy gösterdi.