Novak Djokovic'e para cezası! Final maçında...
Sezonun 3. Grand Slam Tenis Turnuvası Wimbledon tek erkekler finalinde Carlos Alcaraz, Novak Djokovic'i devirerek şampiyon oldu. Sırp tenisçi, bu maçta raketini kırdığı için para cezasına çarptırıldı.
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.07.2023 - 10:34
Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'ın tek erkekler finalinde İspanyol Carlos Alcaraz'a kaybettiği maç sırasında raketini kıran Sırp Novak Djokovic, para cezasına çarptırıldı.
Alcaraz'a 3-2 kaybettiği karşılaşmanın beşinci setinde, servis oyununu rakibine kırdırmasının ardından raketini file direğine çarparak kıran Djokovic'e, Wimbledon tarafından 6 bin 117 sterlin para cezası verildi.
Cezası turnuvadan aldığı para ödülünden düşürülen 36 yaşındaki tenisçi, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, o an sinirlerine hakim olamadığı gerekçesiyle böyle bir eylemde bulunduğunu söylemişti.
Kariyerinin ilk Wimbledon zaferini yaşayan 20 yaşındaki Alcaraz, Djokovic'in 24. şampiyonluğa ulaşarak Margaret Court'a ait en fazla grand slam turnuvası kazanan tenisçi rekoruna ortak olmasını engellemişti.
DİĞER HABERLER
-
Kosova'da gerçekleşen Avrupa Ümitler Tekvando Şampiyonası'nda milli sporcular 2 gümüş, 2 bronz madalya kazandı. -
Türkiye Bisiklet Federasyonunun özel organizasyonlar talimatı doğrultusunda, yerel yönetimler ve özel sektör iş birlikleriyle hayata geçirilen gran fondo yarışları, 2026 sezonunda da amatör bisiklet sporunun ülke genelinde gelişimine katkı sunmayı sürdürecek. İşte detaylar... -
Türkiye rekortmeni milli atletler Derya Kunur ve Elif Akçiçek, 14 Aralık'ta Portekiz'de düzenlenecek Avrupa Kros Şampiyonası'nda da rekor kırmak için hazırlıklarını sürdürüyor. İşte detaylar... -
Milli dartçı Zehra Gemi, İngiltere'de düzenlenen WDF Kızlar Dünya Dart Şampiyonası'nda birincilik elde etti.