Anastasia Pavlyuchenkova'nın corona virüsüne yakalandı!
Avustralya Açık öncesi Rus tenisçi Anastasia Pavlyuchenkova, yeni tip corona virüsü (Covid-19) testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 01.01.2022 11:01
Fransa Açık finalisti Rus Anastastia Pavlyuchenkova Avustralya Açık öncesinde corona virüsü testinin pozitif çıktığını söyledi.
Pavlyuchenkova Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Maalesef bazı kötü haberlerim var. Salı günü Avustralya'ya geldim ve Covid-19 testim pozitif çıktı" ifadelerine yer verdi.
"Aşılarım tamdı ve Dubai'de sezon başlangıcına hazırlanıyordum. Şu anda tamamen tecritte, özel bir otelde ve doktorların gözetiminde tüm protokolleri takip ediyorum" diyen dünya 11 numarası Pavlyuchenkova, "Her şey herkes için güvenli olduğunda sahaya geri döneceğini" de sözlerine ekledi.
DİĞER HABERLER
-
Avrupa Gençler ve 23 Yaş Altı Halter Şampiyonası'na katılan Tuana Süren, genç kadınlar +86 kilo kategorisinde 3 altın madalya kazandı. -
Bölgesel yağ yakımı mümkün mü? -
Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Çin'de düzenlenen Wuhan Açık'ın ilk turunda Kazak rakibi Yulia Putintseva'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti. -
Milli sporcumuz Ahmet Yağan, ABD'de düzenlenen U23 Dünya Güreş Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandı.