Beşiktaş'ta Vincenzo Italiano'dan maç sonrası açıklama: 3 puanı çöpe attık!
UEFA Avrupa Ligi'nin 4. haftasında Celtic'e 3-2 mağlup olan Beşiktaş'ta Vincenzo Italiano, maçın ardından konuştu.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.11.2026 01:19
- Güncelleme Tarihi: 06.11.2026 01:23
UEFA Avrupa Ligi'nin 4. haftasında Celtic'e 3-2 mağlup olan Beşiktaş'ta Vincenzo Italiano, maçın ardından açıklamalarda bulundu.
Maçı değerlendiren eneyimli teknik direktör, "Gerçekten çok üzgünüm. Hayal kırıklığına uğradım. İyi bir takıma karşı deplasmanda oynadık. Ama çok önemli bir fırsatı çöpe attık. Eskisi gibi sert olmamız lazım. Arkada çok pozisyon verdik ve hatalı oynadık. Oyuncularım iyi oynadı fakat daha dikkatli olmamız gerekirdi.
Kimseyi suçlamak istemiyorum fakat sezonun başında savunmada daha sert ve güçlüydük. Tabii ki de pozisyon vereceksiniz fakat bu kadar da kolay hediye edilmez pozisyonlar. Olaitan ve kanatlar gayet iyi oynadı. Fakat 3 puanı çöpe attığımızı düşünüyorum. Bundan dolayı çok sinirliyim." dedi.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ın kalecisi Alexander Nübel, Almanya Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosuna davet edildi. -
UEFA Avrupa Ligi'nin 4. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Celtic'e 3-2 mağlup oldu. Siyah-beyazlıların ilk yenilgisini aldığı haftanın ardından organizasyonda puan durumu güncellendi. -
Beşiktaş, Celtic deplasmanında Junior Olaitan'ın 53. dakikada penaltıdan kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Beninli futbolcu, kaleci Johnstone'un penaltı vuruşunu kurtarmasının ardından dönen topu ağlarla buluşturdu. -
UEFA Avrupa Ligi'nin 4. haftasında Beşiktaş, İskoçya temsilcisi Celtic'e deplasmanda 3-2 mağlup oldu ve turnuvadaki ilk yenilgisini aldı.