Beşiktaş'ta Altay Bayındır transferi an meselesi!
Beşiktaş'ın Manchester United forması giyen milli kaleci Altay Bayındır transferinde mutlu sona çok yakın olduğu İngiliz basını tarafından öne sürüldü. Siyah-beyazlı yönetim, Premier Lig devi ile görüşmeleri sürdürüyor. İşte tüm detaylar...
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 16.04.2026 06:40
Kaleye mutlaka ekleme yapmayı planlayan siyah-beyazlı kulübün listesinde bulunan Altay Bayındır ile ilgili iddia ortaya atıldı. Daily Mail'in haberine göre; Beşiktaş yönetimi, Manchester United'da kariyerini sürdüren Altay Bayındır'ı kadrosuna katmaya yakın olduğu belirtildi.
Haberde Kartal'ın 28 yaşındaki file bekçisiyle kişisel şartlarda anlaşmaya varıldığı öne sürüldü. İngiliz devi ile bonservis bedeli konusunda görüşmelerini sürdüren siyah-beyazlıların transferi bitirmeye yakın olduğu aktarıldı. Manchester United, Altay Bayındır'ı 2023 yılında 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'den renklerine bağlamıştı.
LİGDE FORMAYA HASRET
Altay Bayındır, Premier Lig'de uzun zamandır formaya hasret kaldı. Sezonun ilk 6 haftasında Manchester United'ın kalesini koruyan milli file bekçisi, daha sonra formayı Senne Lammens'e kaptırdı. Yaklaşık 6 aydır Premier Lig'de görev alamayan 28 yaşındaki eldiven düzenli olarak forma giyeceği takıma transfer olmaya sıcak bakıyor. Bu sezon 6 maçta kaleye geçen Altay kalesinde 11 gol gördü.
DİĞER HABERLER
-
Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ve Fenerbahçe, savunma hattına bir takviye yapabilmek adına çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul'un iki ezeli rakibinin Premier Lig'den aynı ismin peşine düştüğü öne sürülürken, Avrupa'dan birçok dev takımın da transfer yarışında olduğu sürüldü. İşte detaylar... (BJK FB spor haberi) -
Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş için flaş bir iddia gündeme geldi. Siyah-beyazlı ekibin sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Afimico Pululu'ya imza attırmak istediği öne sürüldü. İşte detaylar... (BJK spor haberi) -
Fenerbahçe, Beşiktaş forması giyen Emirhan Topçu için yeniden devreye girdi. Sarı-lacivertliler, sezon sonunda transfer için masaya oturmaya hazırlanıyor. Bu flaş transfer gelişmesi ile ilgili bir de takas planı olduğu öğrenildi. Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 4 isimlik bir takas gerçekleşebilir. İşte detaylar... -
Yeni sezon planlamalarını sürdüren Beşiktaş'ın sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. Yazın forvet hattına takviye yapacak olan siyah beyazlıların, Cluj forması giyen Jovo Lukic'i kadrosuna katmak istediği belirtildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)