Beşiktaş, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürdü
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında 19 Mart Perşembe günü sahasında Kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.03.2026 17:33
Kulüpten yapılan açıklamaya göre BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yardımcı antrenör Murat Kaytaz yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idman, 1 saat 15 dakika sürdü.
Siyah-beyazlı oyuncular, antrenmanda kondisyon ve taktik çalıştı.
Isınma koşularıyla başlayan idman, 5'e 2 top kapma ve minyatür kale maçın ardından yan top çalışmalarıyla noktalandı.
Beşiktaş, çarşamba günü saat 17.00'de yapacağı antrenmanın ardından çalışmalarını tamamlayacak ve tesislerde kampa girecek.
DİĞER HABERLER
-
Bu sezon gol yollarında sıkıntı yaşayan Tottenham'da hücum hattını güçlendirme hazırlıkları sürerken Beşiktaş'ın Güney Koreli golcüsü Oh Hyeon-gyu sürpriz şekilde gündeme geldi. İngiliz ve Kore basını Londra ekibinin devre arasında teklif yapabileceğini duyurdu. İşte detaylar... -
EuroLeague'in 3. haftasında temsilcimiz Beşiktaş, Barcelona'ya 95-82 mağlup oldu. -
Beşiktaş, ara transfer döneminde orta saha takviyesi için Juventus forması giyen Teun Koopmeiners'i gündemine aldı. Siyah-beyazlıların 28 yaşındaki Hollandalı yıldız için 16 milyon euroluk bir hamle yapmayı planladığı öne sürüldü. -
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, siyah beyazlıların Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Başkan Adalı, "Hakemler dosyası" soruşturmasının ardından MHK ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)