Murat Kaytaz'dan Sergen Yalçın sözleri! "Hocamızın biraz rahatsızlığı vardı"
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Natura Dünyası Gençlerbirliği'ni 2-0 yendi. Karşılaşmanın ardından siyah beyazlılarda yardımcı antrenör Murat Kaytaz açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.03.2026 22:31
- Güncelleme Tarihi: 15.03.2026 22:57
Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Natura Dünyası Gençlerbirliği ile karşılaştı. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısı öncesinde rahatsızlanan Sergen Yalçın basın toplantısına katılmadı. Toplantıda, Yalçın'ın yerine yardımcısı Murat Kaytaz yer aldı.
İŞTE MURAT KAYTAZ'IN AÇIKLAMALARI:
"Sergen hocamızın biraz rahatsızlığı var. Dün gece bir halsizlik geldi. Takımı yalnız bırakmak istemedi. Şimdi yine serum bağlandı."
"Derbi bizim için üzücü geçti. Kaybettik, kaybetmeyi beklemiyorduk ama bugün çok iyi mücadele ettiler. Üzerimizden attık onu. Burası zor bir deplasman. Her geçen gün takım savunmasını ve 3. bölge aksiyonlarını geliştiren bir Beşiktaş izletmek istiyoruz. Önümüze bakıyoruz. Tüm maçlar bizim için çok önemli. Hepsini kazanıp ligi en üst sırada bitirmek istiyoruz."
"Orkun çok güzel bir gol attı. 4 gün sonra Kasımpaşa maçımız var. Oruç tutan bir oyuncumuz ve onu dinlendirmek istedik. Gerçekten performansı çok iyi. Bizim için ve milli takım çok değerli bir oyuncu. Olaitan'ı sol kanatta kullanıyoruz ama ona oyun kurulumunda özel görevler veriyoruz. Farklı bir şekilde, merkez opsiyonlarında değerlendiriyoruz. Bizim için iyi oluyor, rakipleri böyle zora sokmaya çalışıyoruz. Üzerine koya koya daha iyi bir Beşiktaş izleterek ligdeki maçlarımızı ve kupayı kazanıp ligi güzel bir şekilde noktalamak istiyoruz."
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ın Sırp golcüsü Dusan Vlahovic, sakatlığı nedeniyle Sırbistan'ın Uluslar Ligi kadrosundan çıkarıldı. -
Trendyol Süper Lig'de 6. haftanın VAR kayıtları açıklandı. İşte tartışmalı pozisyonlarda konuşulanlar... -
Beşiktaş’ın genç yıldızı İlhan Fakılı için eski teknik direktörü Gregory Proment’ten dikkat çeken açıklamalar geldi. Fransız teknik adam, genç futbolcunun A Milli Takım’da kısa sürede kilit bir oyuncuya dönüşebileceğini belirtirken, Beşiktaş’taki performansının ardından Avrupa’nın önemli kulüplerinin de radarına girebileceğini söyledi. -
A Milli Futbol Takımı’nın UEFA Uluslar Ligi A Ligi hazırlıkları sürerken Orkun Kökçü’den kötü haber geldi. Ayak parmağında şiddetli ağrı bulunan 25 yaşındaki orta saha, antrenmana katılamazken Fransa karşılaşmasında forma giyme ihtimalinin zora girdiği belirtildi.