Beşiktaş’a rota Haitili orta saha! Resmi teklif yapılacak
Sergen Yalçın'ın talebi üzerine kadroya bir orta saha takviyesi yapmayı planlayan Beşiktaş'ta flaş bir isim gündeme geldi. Siyah-beyazlı ekibin Wolves forması giyen Haitili orta saha için teklif yapmaya hazırlandığı öne sürüldü. İşte detaylar... (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 27.01.2026 - 11:03
Beşiktaş, ara transfer döneminde orta sahayı güçlendirmek adına rotayı İngiltere'ye çevirdi. Foot Mercato'da yer alan haberlere göre siyah-beyazlılar, Wolverhampton Wanderers forması giyen Jean-Ricner Bellegarde ile yakından ilgileniyor.
2023 yılından bu yana Wolves'ta görev yapan 27 yaşındaki orta saha, takımının zorlu bir sezon geçirmesine rağmen bireysel performansıyla öne çıkıyor. Altı ay sonra ülkesiyle tarihi bir Dünya Kupası hedefi bulunan Bellegarde'ın, bu süreçte birçok kulübün radarına girdiği ifade ediliyor.
BEŞİKTAŞ İLK RESMİ ADIMI ATIYOR
Edinilen bilgilere göre Beşiktaş, Strasbourg'dan Wolverhampton'a transfer olan Bellegarde için ilk resmi teklifini İngiliz kulübüne sunmaya hazırlanıyor. Rakam netleşmese de siyah-beyazlıların oyuncuyu kış transfer döneminde kadroya katmak istediği belirtiliyor.
2028'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR
Wolves ile 2028 yılına kadar kontratı bulunan Bellegarde'ın, şu sıralar arka adale (hamstring) sakatlığı yaşadığı aktarıldı. Buna rağmen Beşiktaş'ın ilgisinin sürdüğü ve transfer şartlarının detaylı şekilde araştırıldığı kaydedildi.
PERFORMANSI
Bu sezon Wolverhampton formasıyla 17 resmi maça çıkan Bellegarde, 1 gol kaydetti.
İŞTE O HABER
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında İkas Eyüpspor ile Beşiktaş, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşılaştı. Siyah-beyazlılar deplasmanda ikas Eyüpspor ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla Beşiktaş puanını 33'e, Eyüpspor ise 15'e yükseltti. Spor yazarları, Eyüpspor-Beşiktaş maçını değerlendirdi. (BJK Spor haberleri) -
Beşiktaş Tammy Abraham'ın transferi karşılığında Aston Villa'dan kadroya katılan Yasin Özcan'ın geliş tarihini duyurdu. İşte detaylar... (BJK spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında 31 Ocak Cumartesi günü TÜMOSAN Konyaspor'u konuk edecek Beşiktaş, maçın hazırlıklarına başladı. -
Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Sergen Yalçın’ın çok istediği sol kanat Jaden Philogene’i transfer listesine dahil etti. İşte detaylar...