TRANSFER HABERİ: Beşiktaşlı Emirhan Topçu'ya Milan kancası!
Ara transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sürpriz bir gelişme yaşandı. İtalyan devi Milan, siyah beyazlıların başarılı stoperi Emirhan Topçu'ya talip oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.01.2026 14:04
- Güncelleme Tarihi: 23.01.2026 14:16
Beşiktaş'ta ara transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken flaş bir gelişme yaşandı. Ocak ayında birçok futbolcusuyla yollarını ayıran siyah beyazlılarda bir veda daha gündeme geldi.
Kartal'ın başarılı savunma oyuncusu Emirhan Topçu için İtalyan devi Milan'ın devreye girdiği öğrenildi. A Spor muhabiri Efecan Öztaş'ın verdiği bilgiye göre; Milan yetkilileri, Beşiktaş - Kayserispor karşılaşmasını Emirhan Topçu için izledi.
İtalyan ekibinin, 25 yaşındaki defans hakkında bilgi aldığı ve Beşiktaş'ın resmi teklif beklediği kaydedildi.
BU SEZON 20 MAÇTA GÖREV ALDI!
Emirhan Topçu bu sezon siyah beyazlı formayla toplam 20 karşılaşmada boy gösterdi. 1.88 boyundaki futbolcu bu maçlarda 1 gol katkısı sağladı. Güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olan Emirhan Topçu'nun, Beşiktaş ile olan kontratı 2028'de sona erecek.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, sahasında Kocaelispor'u ağırladı. Siyah-beyazlılar, karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak hanesine 3 puanı yazdırdı. Bu sonuçla puanını 15'e yükselten Beşiktaş, ligde ikinci sıraya yerleşti. Fotomaç gazetesi yazarları, Beşiktaş-Kocaelispor maçını dikkat çeken ifadelerle yorumladı. İşte o yazılar... (BJK Spor haberleri) -
A Spor'un usta yorumcusu ve eski hakem Mustafa Çulcu, Beşiktaş ile Kocaelispor arasında oynanan Süper Lig 7. hafta maçında Dusan Vlahovic ile Emir Ortakaya arasında yaşanan pozisyonu 90+1 programında değerlendirdi. Çulcu pozisyon için "Vlahovic'e atılan tokat elin illegal kullanımına girer. Pozisyon içerde. Tartışmasız penaltı ve sarı kart olmalıydı şeklinde konuştu. -
Beşiktaş, Kocaelispor maçında Dusan Vlahovic ile Emir Ortakaya arasında yaşanan ikili mücadele sonrası hakem kararına tepki gösterdi. -
Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Beşiktaş, sahasında Kocaelispor’u 2-1 mağlup ederek puanını 15’e yükseltti ve haftayı ikinci sırada tamamladı. Siyah-beyazlılarda Dusan Vlahovic, ligdeki gol serisini sürdürürken gözler şimdi UEFA Avrupa Ligi’ndeki Hoffenheim maçına ve ardından oynanacak Trabzonspor derbisine çevrildi.