TRANSFER HABERİ: Çaykur Rizespor'dan Tayyip Talha hamlesi!
Çaykur Rizespor, Beşiktaş forması giyen milli futbolcu Tayyip Talha Sanuç'u transfer etmek için harekete geçti. Karadeniz ekibi transfer gerçekleşirse Samet Akaydın-Tayyip Talha ikilisini Adana Demirspor'un ardından yeniden bir araya getirecek.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.06.2025 - 13:05
- Güncelleme Tarihi: 13.06.2025 - 13:06
Süper Lig'de yeni sezonda korkulu rüya görmek istemeyen Çaykur Rizespor, transferde ince eleyip sık dokuyor. Fotomaç'ın haberine göre, Atmacalar'ın, Beşiktaş'ta yeterince süre alamayan ve yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen stoper Tayyip Talha Sanuç'la temasa geçtiği öğrenildi. 25 yaşında, 1.88 boyunda olan Sanuç, geride kalan sezon siyah- beyazlılarda 15 lig maçında 539 dakika süre alabildi. Piyasa değeri 2.5 milyon euro olarak gösterilen genç savunmacının, siyah-beyazlı takımla 2 yıllık daha kontratı bulunuyor. Tayyip Talha Sanuç'un transferi gerçekleşirse, yeni sezonda stoper hattı, Samet Akaydın-Tayyip Talha Sanuç ikilisinden oluşacak. Tayyip Talha, 1 kez A Milli Takım formasını da terletti.
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak siyah-beyazlılarda Rıdvan Yılmaz'ın sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı. İşte detaylar... -
Ocak transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sürpriz bir iddia gündeme geldi. Siyah-beyazlı ekibin USL Dunkerque forması giyen 21 yaşındaki Malili orta sahayı transfer etmek istediği iddia edildi. İşte detaylar... (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılarda tek hedef bu maçtan 3 puanla ayrılmak. İşte bu kritik mücadele öncesi tüm detaylar... -
Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın gözüne giremeyen Felix Uduokhai ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Alman oyuncuya ülkesinden talipler olduğu ve ocak ayında takımdan ayrılabileceği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)