TRANSFER HABERİ | Beşiktaş’tan üçü bir arada!
Beşiktaş, yerli kalitesini artırmak için milli futbolcular Salih Özcan ve Zeki Çelik’i listeye dahil etti. Brezilya basını da siyah-beyazlıların, Rayan ile ilgilendiğini yazdı. Üç ismin maliyeti 25 milyon Euro'yu buluyor. İşte detaylar...(BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.05.2025 - 06:42
Sabah'ın haberine göre, gelecek sezon yerli oyuncu kalitesini artırmak isteyen Beşiktaş, Salih Özcan için harekete geçti. Milli futbolcuya Köln döneminde talip olan, geçen yıl da Dortmund ile masaya oturan siyah-beyazlı ekip, bu kez daha somut adımlar atıyor. Beşiktaş'ta oynamaya sıcak bakan 27 yaşındaki futbolcu için Alman kulübüyle görüşmeler başladı. Dortmund'un 3-4 milyon Euro seviyesinde bonservis geliri beklentisi olduğu öğrenildi.
Kartal, Roma forması giyen Zeki Çelik'i de kadrosunu katmayı planlıyor. Fulham'ın da talip olduğu tecrübeli futbolcunun 6 milyon Euro'luk bonservis bedelinin düşmesini bekliyor.
Öte yandan, Brezilya basını Beşiktaş'ın Vasco da Gama forması giyen 18 yaşındaki Rayan'la ilgilendiğini yazdı. Haberde Brezilya ekibinin 15 milyon Euro bonservis bedeli istediği bilgisi de yer aldı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın, başkan Serdal Adalı ile yaptığı görüşmede 4 bölgeye takviye istediği öğrenildi. Orta saha için önceliğini Raskin ve Lerma’dan yana kullanan Yalçın’ın, hızlı hareket edilmesini istediği bilgisi paylaşıldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Cenk Tosun ve İrfan Can Kahveci'nin isimler her gün bir başka takımla anılmaya devam ediyor. Şimdi de Cenk Tosun için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İşte ayrıntılar... BJK - FB SPOR HABERLERİ -
Orta sahaya bölgesine ocak ayında mutlaka takviye yapacak olan Beşiktaş, hem 6 hem 8 numara oynayabilen Nicolas Raskin'i listenin ilk sırasına yazdı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sol kanat pozisyonu için Zuriko Davitashvili'yi istedi. Başkan Serdal Adalı da ara transferde Gürcistan Milli Takımı’nın önemli ismine siyah beyazlı formayı giydirmek için tüm şartları zorlama kararı aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)