Solskjaer'den Jose Mourinho sözleri! Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi...
Son dakika spor haberleri: Sezonun belki de en önemli maçı olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi siyah beyazlıların teknik direktörü Solskjaer'den dikkat çeken Jose Mourinho sözleri geldi. İşte detaylar...
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.05.2025 - 11:51
Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Fenerbahçe derbisi öncesi Jose Mourinho hakkında BBC'ye açıklamalarda bulundu.
İŞTE O AÇIKLAMALAR:
"HATA YAPMA LÜKSLERİ YOK"
Fenerbahçe, Galatasaray'ı şampiyonluk yarışında kovalıyor. Aralarında sekiz puan fark var ve beş maç kaldı. Hata yapma lüksleri yok. Mourinho'nun bu tabloyu lehine çevirmek için ne planladığını kim bilebilir?
OLE, MOURINHO İLE YAŞADIĞI TARTIŞMAYI HATIRLATTI
Ole Gunnar Solskjaer, Nisan 2021'de Jose Mourinho ile yaşadığı sözlü atışmayı hatırlattı. Son Heung-min'in bir pozisyonda hakemi aldattığını ima eden Norveçli çalıştırıcı'nın sözlerine Jose Mourinho sert bir yanıt vermişti. Solskjaer, yaptığı açıklamada, "Eğer oğlum böyle bir davranışta bulunsaydı, ona yemek vermezdim" demişti.
Mourinho ise bu sözlere klasik üslubuyla yanıt vermişti: "Neyse ki Sonny'nin babası, Ole'den daha iyi bir adam. Bir baba, ne olursa olsun çocuklarını beslemelidir; gerekirse çalarak bile.
"UMARIM JOSE'NİN KÖTÜ GECELERİNDEN BİRİ OLUR"
Galatasaray maçında gördüm; eğer ev sahibiysen ve bu tarz maçları kazanıyorsan, daha iyi bir şey yok. Ama evinde kazanamıyorsan, daha kötüsü de yok. Umarım bu, Jose'nin kötü gecelerinden biri olur.
İŞTE O HABER
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ta yapılan transferlerden memnun olmayan teknik direktör Sergen Yalçın, scouting direktörü Eduard Graf'ı hedef almıştı. Bu doğrultuda siyah-beyazlı ekibin Graf ile yollarını ayırması bekleniyor. İşte detaylar... (BJK spor haberi) -
EuroCup B Grubu 5'inci hafta maçında Beşiktaş GAİN sahasında ağırladığı JL Bourg-En-Bresseile'i 90-60 mağlup etti. -
A Spor'da Gündem Özel programının canlı yayın konuğu olan Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, Rafa Silva'nın geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. -
Beşiktaş'ta Kasımpaşa karşısında alınan 1-1'lik sonucun ardından gözler Fenerbahçe derbisine çevrildi. Siyah beyazlılarda Sergen Yalçın, oyunculara motivasyon anlamında ekstra mesai harcıyor.