Beşiktaş'tan tarihi transfer hamlesi! Bir ilk olacak
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’tan sürpriz bir atak geldi. Siyah beyazlıların, Empoli’de oynayan sol bek Cacace’yi transfer etmek için girişimlere başladığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.03.2025 06:40
Beşiktaş'ta gelecek sezonun hazırlıkları başladı. Fotomaç'ın haberine göre, ilk hedeflerden biri Masuaku yerine bir sol bek transferi yapmak.
İtalyan basınından gelen haberlere göre Beşiktaş, Serie A'da Empoli forması giyen 24 yaşındaki sol bek oyuncusu Liberato Cacace ile ilgileniyor. Yeni Zelandalı sol bek Liberato Cacace, kariyerine Avustralya Ligi'nde başladı. Burada bir süre oynadıktan sonra Belçika Ligi ekiplerinden St. Truiden'in dikkatini çekti ve 2020-21 sezonunda 1.2 milyon euro karşılığında transfer olarak Avrupa futboluna adım attı. Belçika'da bir sezon oynadıktan sonra Empoli'ye 3 milyon euro karşılığında transfer olan Cacace, son dört sezondur İtalya'da top koşturuyor.
Cacace, Beşiktaş'a gelmesi halinde ise siyah beyazlıların tarihindeki ilk Yeni Zelendalı futbolcu olacak.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, uzun süredir gündemini meşgul eden Armand Lauriente için yeniden harekete geçti. Siyah-beyazlı ekibin teklif ettiği rakam ve kulübü Sassuolo'nun talebi ortaya çıktı. İşte detaylar... (BJK spor haberi) -
Yaz transfer döneminde kaleye takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ın gündemine flaş bir isim geldi. Siyah beyazlılar, Napoli'de forma giyen Vanja Milinkovic-Savic'i kadrosuna katmak için harekete geçti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Transferde hareketli günlerden geçen Beşiktaş'ta flaş bir iddia gündeme geldi. Siyah-beyazlı ekibin Roma'dan ayrılan yıldız futbolcu Lorenzo Pellegrini'yi transfer etmek istediği öne sürüldü. İşte detaylar... (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, Monaco'dan kadrosuna kattığı 21 yaşındaki sol bek Kassoum Ouattara transferini resmen açıkladı. İşte detaylar... (BJK spor haberi)