Beşiktaş'a sürpriz transfer! Galatasaray karşısında şov yapmıştı
Son dakika transfer haberi: Beşiktaş, yeni yönetimiyle birlikte transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlı ekip şimdi ise Avrupa Ligi'nde Galatasaray ile oynadığı maçta şov yapan o futbolcunun peşine düştü. İşte detaylar... (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.01.2025 09:47
Trendyol Süper Lig devlerinden Beşiktaş, sezonun ikinci yarısında toparlanma sürecine girmek ve Ziraat Türkiye Kupası'nda başarıya ulaşarak sezonu bir önceki sezon yaptığı gibi iki kupayla kapatmak istiyor.
Bu doğrultuda siyah beyazlılarda devre arası transfer çalışmaları sürüyor. Kara Kartal, ara transfer döneminde özellikle kanatlarını güçlendirmek istiyor.
Fotomaç'ın haberine göre; Beşiktaş'ın hedefinde ise Malmö'de forma giyen 26 yaşındaki kanat oyuncusu Taha Ali'nin yer aldığı iddia ediliyor.
Piyasa değeri 1 milyon Euro olan 1.74 boyundaki oyuncu, Galatasaray maçında aldığı sürede yaptıklarıyla dikkat çekmişti.
Beşiktaş'ın sözleşmesi 2026'da bitecek olan Taha Ali için teklif yapması bekleniyor.
DİĞER HABERLER
-
A Spor'un usta yorumcusu ve eski hakem Mustafa Çulcu, Beşiktaş ile Kocaelispor arasında oynanan Süper Lig 7. hafta maçında Dusan Vlahovic ile Emir Ortakaya arasında yaşanan pozisyonu 90+1 programında değerlendirdi. Çulcu pozisyon için "Vlahovic'e atılan tokat elin illegal kullanımına girer. Pozisyon içerde. Tartışmasız penaltı ve sarı kart olmalıydı şeklinde konuştu. -
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, sahasında Kocaelispor'u ağırladı. Siyah-beyazlılar, karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak hanesine 3 puanı yazdırdı. Bu sonuçla puanını 15'e yükselten Beşiktaş, ligde ikinci sıraya yerleşti. Fotomaç gazetesi yazarları, Beşiktaş-Kocaelispor maçını dikkat çeken ifadelerle yorumladı. İşte o yazılar... (BJK Spor haberleri) -
Beşiktaş'ta başkan Serdal Adalı, Kocaelispor ise oynadıkları Süper Lig 7. hafta mücadelesinde Dusan Vlahovic ile Emir Ortakaya arasında yaşanan pozisyonla ilgili sert açıklamalarda bulundu. -
Beşiktaş, Kocaelispor maçında Dusan Vlahovic ile Emir Ortakaya arasında yaşanan ikili mücadele sonrası hakem kararına tepki gösterdi.