Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı görüştüğü yabancı hocayı açıkladı! "O defter kapandı"
Son dakika spor haberi: Beşiktaş'ta başkanlık seçimine günler kaldı. Siyah-beyazlı ekibin başkanlık koltuğuna talip olan 2 isimden Serdal Adalı, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar... (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.12.2024 00:28
Bir televizyon programına konuşan Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, gündeme ve siyah-beyazlı takıma dair açıklamalarda bulundu. İşte Adalı'nın sözleri...
"EDIN TERZIC İLE GÖRÜŞTÜM"
"Edin Terzic bizim yabancı alternatiflerimizden biriydi. Görüşmede Tottenham ile bir anlaşma beklediğini söyledi. 'Çok da severek gelirdim. Beşiktaş'ı çok iyi takip ediyorum. Sevdiğim bir camia' dedi. Ama Tottenham'la görüşmesi... Beşiktaş öyle birilerini bekleyecek durumda değil. 'Orası olmazsa buraya gelirim' gibi bir durum benim tarzım değil. O defter kapandı."
"SERGEN HOCA ŞU AN DOĞRU DEĞİL"
"Sergen hocaya ben de olumlu bakıyorum ama geçirdiğimiz bir kaos ortamı var ve bu ortamda gelmesi de doğru olmaz. Kendi futbol planımızı değiştirmeden yolumuza devam edeceğiz. Sergen hocayla masaya oturup resmi bir görüşme yapmadık. Telefon 'şöyle mi olur, böyle mi olur' diye konuştuk. Bundan sonra Beşiktaş'ta uygulayacağımız kesin bir sistem var, kesin kararları var bunun. Yaptığımız planlar var. Bu planlara da Sergen hoca 'evet' derse biz Sergen hocayla çalışırız. Ama su an yaptığımız planı, programı, hazırlıkları Sergen Hoca'ya göre yapmıyoruz. Burası Beşiktaş, her zaman Beşiktaş'ın bir alternatifi, bir B planı olur. Ama yaptığımız planı Sergen Hoca'ya detaylıca anlatınca eminim onun da aklına yatacaktır."
ADAMA TRAORE VE YUSUF SARI
"Transferler öyle topla, tüfekle, bandoyla yapılmaz. Oyuncuyu uçağa bindirdikten sonra KAP'a bildiririz. Adama Traore ile ilgilenmiyoruz. Yusuf Sarı ile ilgilenmedik. 'Onunla ilgilenir misiniz?' diye bir soru geldi. İlk önce şu hoca ve seçimi kazanalım gerisi kolay."
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş GAİN'in Sırp çalıştırıcısı Dusan Alimpijevic, BKT Avrupa Kupası'nda (EuroCup) yılın başantrenörü seçildi. -
Sezon başında Beşiktaş'tan Genoa'ya kiralık olarak gönderilen Jean Onana, siyah-beyazlı takımdan ayrılmak için harekete geçti. Oyuncuyla Fransa, Yunanistan, İtalya ve Türkiye’den birçok takım ilgileniyor. -
Yeni sezon için transfer planlamasını sürdüren Beşiktaş'ta, kadro yapılanması da yavaş yavaş şekilleniyor. Siyah-beyazlı ekipte son dönemde performansları eleştiri konusu olan kanat oyuncularının takımdaki gelecekleri son haftalardaki performansları ile belli olacak. İşte detaylar... (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Samsunspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına, iki günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla başladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)