Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Giovanni van Bronckhorst'un gözüne giremedi
Trendyol Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın önemli bir bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı yıldız futbolcu, Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un gözüne giremedi. İşte detaylar...
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 01.11.2024 - 06:40
Geçtiğimiz sezonun devre arasında 11 milyon Euro karşılığında Braga'dan transfer edilen Al Musrati camiada büyük heyecan yaratmıştı. Buna karşın performansı hep beklentilerin altında kalan Libyalı yıldız Takvim'in haberine göre, bu sezon da teknik patron Giovani van Bronckhorst'un gözüne girmeyi tam olarak başaramadı.
FORMAYI NDOUR'A KAPTIRDI
Sakatlığı sonrasında formayı Ndour'a kaptıran Musrati, forma giyecek durumda olmasına rağmen Galatasaray derbisinde süre alamamıştı. Tüm bu can sıkıcı gelişmeler sonrası yıldız futbolcuyla ilgili sürpriz bir olay yaşandı. Al Musrati'nin menajerinin geçtiğimiz günlerde Beşiktaş yönetimiyle görüştüğü ve "Hem Katar hem de Suudi Arabistan'dan kulüplerle temas halindeyim. Devre arasında size teklif getireceğim" dediği öğrenildi. Siyah-Beyazlılar masaya iyi bir rakam gelmesi durumunda 28 yaşındaki futbolcunun ayrılığına sıcak bakıyor.
EN AZ 8 MİLYON EURO
Beşiktaş Yönetiminin Musrati'den en az 8 milyon Euro'luk teklif beklentisi olduğu gelen bilgiler arasında. Van Bronckhorst'un da kulübün "evet" demesi durumunda Musrati'nin ayrılığına asla karşı çıkmayacağı belirtiliyor. Yönetim eğer Musrati'den iyi bir para gelirse bek ve orta saha transferi yapacak.
DİĞER HABERLER
-
Bu sezon net bir sol kanat oyuncusu olmayan ve zaman zaman büyük problem yaşayan Beşiktaş, transfer listesinin ilk sırasında yer alan Zuriko Davitashvili için Saint Etienne’in kapısını çalmaya hazırlanıyor. İşte transferin detayları.... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş'ın yeni golcüsü Hyeon-Gyu Oh, ilk maçındaki performansı ile beğenileri topladı. Koreli golcünün davranışları ve pozitifliği Sergen Yalçın'ın takdirini topladı. İşte detaylar... (BJK spor haberi) -
Ara transfer döneminde Amir Murillo'yu kadrosuna katan Beşiktaş'ın, Marsilya'da bir krizi ateşlediği ifade edildi. Fransız basınında yer alan haberlere göre Roberto De Zerbi ile yollarını ayıran Marsilya'nın İtalyan teknik adamı göndermesindeki sebeplerden bir tanesi Amir Murillo'nun Beşiktaş'a transferi oldu. İşte detaylar... -
Panama'nın Ankara Büyükelçisi Karina Arias Fonseca de Gianotti, Beşiktaş'ı ziyaret etti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)