Emirhan Topçu: Yolun sonu şampiyonluk!
Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş, sahasında Konyaspor'u 2-0 mağlup etti. Maç sonrası siyah beyazlılarda Emirhan Topçu açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.10.2024 - 19:07
Beşiktaş'ta Emirhan Topçu, 2-0'lık Konyaspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.
İŞTE O SÖZLER:
"En başta taraftarımız çok güzel organize oldu, atmosfer harikaydı, destekler çok iyiydi. Takım adına teşekkür ederim. Gol yemedik, güzel galibiyet aldık. Gol yemeden maçı bitirdik. Defans oyuncuları için bu önemlidir. Yolun sonu, çok erken ama, yolun sonu şampiyonluk. Devam! Başka söyleyecek bir şey yok."
"Defans oyuncuları şöyledir; oynayan oynamayan herkes beraber konuşur, antrenmanda da birlikte olur, kimse kimseye yabancılık çekmiyor. Paulista'ya geçmiş olsun. Çok büyük bir futbolcu kendisi. İnşallah kısa zamanda döner. Ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. O bu şu yok, biz biriz, bir olmaya devam edeceğiz."
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Beşiktaş haberleri: Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Başkent ekibi mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Fotomaç Gazetesi yazarları, Beşiktaş-Gençlerbirliği maçını dikkat çeken ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazılar... (BJK spor haberi) -
Camia artık yoruldu! -
Beşiktaş, Süper Lig erteleme maçında TÜMOSAN Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. -
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, siyah beyazlıların evinde 2-1 mağlup olduğu Gençlerbirliği maçının ardından açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)