Beşiktaş'tan transfer açıklaması! Di Maria, Hermoso, Hummels ve Okay Yokuşlu...
Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, transfer çalışmalarına dair açıklamalarda bulundu. Yücel; Di Maria, Hermoso, Hummels ve Okay Yokuşlu transferiyle ilgili olarak flaş ifadeler kullandı. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.07.2024 - 15:15
- Güncelleme Tarihi: 14.07.2024 - 15:33
Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, transfer çalışmalarına dair açıklamalarda bulundu. Yücel, siyah beyazlıların gündemine yer alan Di Maria, Hermoso, Hummels ve Okay Yokuşlu transferleriyle ilgili olarak flaş ifadeler kullandı.
İŞTE O SÖZLER:
"Di Maria hiç pazarlık sürecine girmeden bize gelmek istemediğini söyledi. Gelmek istemeyen oyuncuyu biz de istemeyiz."
"Hummels ve Okay Yokuşlu ile ilgilendik ama bu transferlerin gerçekleşme ihtimali sıfır."
"Hermoso'nun transfer olma ihtimali sıfır. 2 milyon Euro'dan başlattığımızı süreci 4 milyon Euro'ya kadar çıkardık. Ama Arabistan'dan 8 milyon Euro teklif olduğunu söyledi..."
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ın transfer görüşmesine başladığı Çek futbolcu Vaclav Cerny sağlık kontrolünden geçti. -
Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlıların son olarak Çek yeni transferi Vaclav Cerny, İstanbul'a geldi. -
Beşiktaş, 19 yaşındaki kanat oyuncusu Keny Arroyo'nun, Brezilya Ligi takımlarından Cruzeiro'ya transfer olduğunu açıkladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, bu sezon Süper Lig ve Avrupa kupalarında oynadığı 8 maçta 14 gol yedi. Siyah-beyazlılar, ilk 8 karşılaşmada ağlarında 17 gol gördüğü 2019-2020 sezonundan sonra en kötü savunma performansına imza attı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)