Beşiktaş ilk transferine kavuşuyor! İstanbul'a gelecek
Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Giovanni va Bronckhorst'u teknik direktörlük koltuğuna getirdi. Önemli takviyelere imza atmayı planlayan siyah-beyazlılar, ilk takviyeyi gerçekleştiriyor. İşte Beşiktaş'ın ilk transferi... | Beşiktaş haberleri
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.06.2024 12:04
- Güncelleme Tarihi: 11.06.2024 15:04
Beşiktaş yönetimi, yeni sezonun ilk hamlesini teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'u takımın başına getirerek yapmıştı.
Kulüpten KAP'a yapılan bildirimde "Profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlüğü konusunda Giovanni van Bronckhorst ile 2025-2026 sezonu sonuna kadar ve 2026-2027 sezonu için 1 yıl opsiyonlu olacak şekilde sözleşme imzalanmıştır" ifadeleri kullanılmıştı.
Danışman olarak Brad Friedel'i göreve getiren siyah-beyazlı yönetim, transfer çalışmalarına hız verdi. İlk hedef olarak ise savunmaya takviye belirlendi.
SAVIC'TEN SONUÇ ALINAMADI
Beşiktaş'ın kurmayları, Karadağlı stoper Stefan Savic'le gerçekleştirdiği pazarlıklardan sonuç alamadı.
Atletico Madrid'le 1 sezon daha sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki Savic'in yıllık 4 milyon euro garanti ücret istediği aktarıldı.
Siyah-beyazlıların 3 milyon euro teklif ettiği ve bu nedenle görüşmelerin sonuçsuz kaldığı kaydedildi.
İLK İMZAYI PAULISTA ATIYOR
Beşiktaş transferde ilk imzayı Gabriel Paulista'ya attırmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar, Atletico Madrid'le sözleşmesi biten 33 yaşındaki Brezilyalı stoperle her konuda anlaşma sağladı.
Devre arasında transferi gündeme gelen ancak son dakikada 6 aylığına Atletico Madrid'e giden deneyimli futbolcu, Beşiktaş'ın teklifini bu kez kabul etti.
Bronckhorst'un kadrosunda görmek istediği başarılı futbolcuyla 3 yıllık sözleşme için anlaşmaya varıldığı belirlendi.
KISA SÜRE İÇİNDE İSTANBUL'A GELECEK
Gabriel Paulista'nın kısa süre içinde menajeriyle birlikte İstanbul'a geleceği ve sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşme imzalayacağı ifade edildi.
Diğer yandan Nantes'ten teklif alan Masuaku'nun Fransız kulübüyle görüşme halinde olduğu ortaya çıktı.
Beşiktaş'ın Masuaku'nun ayrılması halinde Rıdvan Yılmaz için Glasgow Rangers'a resmi teklif yapacağı belirtildi.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş Kulübü, Önder Özen'in futbol direktörlüğü görevine getirildiğini açıkladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın Hertha Berlin forması giyen 22 yaşındaki stoper Linus Gechter'i kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. -
Beşiktaş, Ernest Muçi’nin kiralama sözleşmesindeki satın alma opsiyonunun Trabzonspor tarafından kullanıldığını KAP’a bildirdi. -
Yeni teknik direktörünü seçmek adına listesindeki başarılı isimler ile görüşme trafiğini sürdüren Beşiktaş'ta dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Katar’dan Avrupa’ya dönüş yapmak isteyen Roberto Mancini, 9 milyon Euro’luk maaşında indirime gitmeye hazır. Razvan Lucescu’nun durumu ise PAOK’la yapacağı görüşmeye bağlı. Ange Postecoglou da tekliflere açık. İşte detaylar...