Beşiktaş'ın ve Feyyaz Uçar'ın cezaları kaldırıldı!
Son dakika Beşiktaş haberi: Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Beşiktaş Kulübü ve yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar'a verilen para cezalarını kaldırma kararı aldı. İşte detaylar... (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 16.02.2024 20:08
TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamaları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) siyah-beyazlı kulüp ve Uçar'a verdiği 200'er bin liralık para cezasına itirazların incelendiği ve cezalarının kaldırılmasına oyçokluğu ile karar verildiği belirtildi.
Kurul, hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamaları nedeniyle Trabzonspor Kulübüne verilen 400 bin ve bordo-mavili kulübün başkanı Ertuğrul Doğan'a verilen 600 bin liralık para cezalarını ise oybirliğiyle onadı.
Siltaş Yapı Pendiksporlu oyuncu Halil Akbunar'a verilen 2 maçlık ceza ise tek maça düşürüldü. Tahkim Kurulu, Çaykur Rizespor ile eski futbolcusu Gökhan Gönül arasındaki uyuşmazlıkta eski milli oyuncunun itirazını reddetti.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'e erken havlu atan, Ziraat Türkiye Kupası'na ise ÜMOSAN Konyaspor'a yenilerek yarı finalde elenen Beşiktaş’ta gözler teknik direktör Sergen Yalçın'a çevrildi. Siyah-beyazlı kulübün taraftarları, Trabzonspor maçında tecrübeli çalıştırıcıyı protesto etmeye hazırlanıyor. İşte detaylar... -
Yeni sezon için transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta flaş bir iddia gündeme geldi. Siyah-beyazlı ekibin daha önce de gündeme gelen Real Madrid'in stoperi için rekor teklif yaptığı öne sürüldü. İşte detaylar... (BJK spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri açıklandı. -
Bu sezon göreve geldiği TÜMOSAN Konyaspor'da Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'u mağlup eden teknik direktör İlhan Palut'un, geçmişte Beşiktaş'tan gelen teklifi reddettiği öne sürüldü. İşte detaylar...