Beşiktaş'ta yeni transfer Bakhtiyor Zaynutdinov ilk idmanına çıktı!
UEFA Konferans Ligi play-off ilk maçında Beşiktaş deplasmanda Dinamo Kiev'e konuk olacak. Siyah-beyazlı takım bu maçın hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürürken yeni transfer Bakhtiyor Zaynutdinov ilk antrenmanına çıktı. | Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.08.2023 21:30
Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off turu ilk maçında Dynamo Kiev ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşularıyla başlayan antrenman, 5'e 2 top kapma çalışması ve minyatür kale maç sonrası yapılan taktik çalışmayla tamamlandı. Öte yandan siyah-beyazlıların yeni transferi Bakhtiyor Zaynutdinov, ilk antrenmanına çıkarken, Pendikspor maçında forma giyen oyuncular ise günü izinli olarak geçirdi.
Siyah-beyazlı ekip, Dynamo Kiev ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın saat 18.00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Avrupa Ligi'nin 4. haftasında Beşiktaş, İskoçya temsilcisi Celtic'e konuk oluyor. Avrupa'da geride kalan 3 maçta 7 puan toplayan siyah-beyazlılar, Glasgow deplasmanında da kazanarak üst sıralardaki yerini korumak istiyor. Vincenzo Italiano yönetimindeki Beşiktaş, deplasmandan 3 puanla dönerek Avrupa Ligi'ndeki çıkışını sürdürmeyi hedefliyor. Celtic ise oynadığı 3 karşılaşmayı da kaybederek puan alamadı. İskoç temsilcisi, taraftarı önünde Beşiktaş karşısında ilk puanlarını almanın hesaplarını yapıyor. Celtic-Beşiktaş karşılaşmasını haberimizden canlı olarak izleyebilirsiniz. -
Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, Celtic maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten İtalyan çalıştırıcı, rakibin puan ihtiyacına dikkat çekerek Orkun Kökçü'nün süre alabileceğini açıkladı. -
Beşiktaş'ın Güney Koreli golcüsü Hyeon-Gyu Oh, eski takımı Celtic'e karşı oynayacağı maç öncesinde duygusal açıklamalarda bulundu. Celtic'in kendisi için özel bir yere sahip olduğunu belirten yıldız futbolcu, "Gol attığımda ağlayabilirim bile" ifadelerini kullandı. -
UEFA Avrupa Ligi'nin 4. haftasında Celtic deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş'ta Vincenzo Italiano, maçın öncesinde konuştu.