TRANSFER HABERİ - Beşiktaş 'Tavşan' avına çıktı! İtalyan ekibi de devrede
Yeni sezon hazırlıkları için Almanya'da bulunan Beşiktaş, diğer yandan transfer harekatını sürdürüyor. Siyah-beyazlı ekip hücum hattına öenmli bir takviye yapmak istiyor. Kartal'ın listesinde bulunan futoblcu için İtalyan ekibi de devrede. İşte detaylar... | Beşiktaş haberleri
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.07.2023 - 06:41
Kadrosunu kanat oyuncusu alarak güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ın, bir kez daha Elayıs Tavşan'ın peşine düştüğü iddia edildi. Fotomaç'ın Voetbal International'dan derlediği habere göre Elayis Tavşan'ın yeni sezonda Nijmegen için oynama şansı gittikçe azalıyor. Beşiktaş dışında Hellas Verona da Nijmegen kulübüne genç oyuncu için teklif yaptı. Tavsan, Mart ayında sözleşmesini uzatma opsiyonunu kullansa da Hollanda ekibi başka bir transfer yapmak için oyuncusuna satmaya sıcak bakıyor. Asıl mevkii sağ kanat olan ancak sol kanat ve santrfor mevkiinde de görev yapabilen Hollandalı genç futbolcuyla İngiltere'den de bazı kulüplerin ilgilendiği belirtildi. Elayis Tavşan, kariyeri boyunca 167 maçta 42 gol attı, 19 da asist yaptı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş’ın ruhu döndü! -
Beşiktaş'ta transfer planlamaları sürerken sıcak bir gelişme yaşandı. Siyah beyazlıların 25 yaşındaki savunmacısı Tayyip Talha Sanuç, Trendyol Süper Lig takımlarından Gaziantep FK ile anlaşma sağladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Yalçın’ın eski havası yok! -
Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan isimlerden Leandro Trossard hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Arsenal'ın, Belçikalı futbolcunun geleceği hakkında aldığı karar ortaya çıktı. İşte detaylar... (BJK SPOR HABERİ)