BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ: Şenol Güneş yerli istedi! Ezeli rakibin yıldızına kanca
Spor Toto Süper Lig'de sezonu 3. bitiren Beşiktaş, eksik bölgeleri güçlendirmenin hesabını yapıyor. Siyah-beyazlılar orta sahayı daha alternatifli bir hale getirmek isterken, teknik direktör Şenol Güneş 2 yerlinin ismini yönetime iletti. Deneyimli çalıştırıcı ezeli rakibinden ise o yıldızı istedi. İşte detaylar... | Beşiktaş transfer haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 16.06.2023 06:40
Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş biri Bursaspor'dan, diğeri ise milli takımdan iki eski oyuncusunu siyah-beyazlılarda görmek istiyor.
Fotomaç'ın haberine göre; Söz konusu isimler Hull City'de forma giyen Ozan Tufan ile Fenerbahçe'de oynayan İrfan Can Kahveci.
Türkiye'ye dönmek isteyen Tufan'ın transferinde patronu Acun Ilıcalı'dan kolaylık sağlaması konusunda ricada bulunduğu belirtildi. Hull City'nin Ozan için kapıyı 5 milyon euro'dan açtığı ifade edildi.
İrfan Can Kahveci için ise Fenerbahçe'nin 7.5 milyon euro civarında bir bonservis beklentisi olduğu için görüşmeler henüz resmi olarak başlamadı.
İrfan için önümüzdeki günlerde başkanlar düzeyinde bir görüşme olabileceği belirtildi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş derbisi öncesi siyah-beyazlı ekibin yıldız futbolcusu için flaş bir gelişme yaşandı. Premier Lig ekiplerinin, kritik mücadelede başarılı oyuncuyu tribünden takip edeceği öne sürüldü. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş maçının VAR hakemi belli oldu. -
Trabzonspor deplasmanına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanan Beşiktaş'ta teknik direktör Vincenzo Italiano, taktik planını belirledi. Galatasaray'ın Papara Park'ta yaptığı hataları analiz eden İtalyan çalıştırıcı, derbi planını hazırladı. -
Trabzonspor ve Beşiktaş'ta görev yapan isimlerden Şenol Güneş, pazartesi günü oynanacak derbi hakkında görüşlerini paylaştı.