BEŞİKTAŞ HABERLERİ - Kartal'a Tangocu yıldız! Şenol Güneş onay verdi
Gelecek sezonun çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ta gözler transfere çevrildi. Hücum hattına takviye yapmak isteyen siyah-beyazlılar için flaş bir gelişme yaşandı. Arjantinli yıldızın menajeri, oyuncusunu Kara Kartal'a önerdi. Tecrübeli isim için Şenol Güneş'in onayı alındı. İşte haberin detayları... | Beşiktaş haberleri
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.06.2023 - 06:40
Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş'a menajerler aracılığıyla da öneriler gelmeye devam ediyor.
Takvim'in haberine göre kadrosuna mutlaka bir kanat oyuncusu almayı hedefleyen ve bu yönde de detaylı araştırmalar yapan Kara Kartal'ın gündemine gelen son ismin Çin'de Shanghai Port forması giyen Matias Vargas olduğu ortaya çıktı.
ŞENOL GÜNEŞ SICAK
6 yaşındaki Arjantinli futbolcu, sağ açık, sol açık ve 10 numara pozisyonlarında oynayabiliyor.
Sağ ayağını etkin bir şekilde kullanabilen futbolcu, Türkiye'de daha önce Adana Demirspor forması da giydi.
Futbolcunun menajerinin temas kurduğu Beşiktaş'a Tangocu'yu önerdiği, teknik direktör Şenol Güneş'in Vargas'a sıcak baktığı öğrenildi.
Birden çok mevkide oynayabiliyor olması da futbolcuyu transferde cazip hale getiriyor.
ADANA'DA OYNADI
2021-22 sezonunda Adana Demirspor'da toplam 38 maça çıkan Arjantinli futbolcu 5 gol atıp, 13 asist yapmış ve 18 gole katkıda bulunmuştu. Daha sonra transfer olduğu Shanghai ekibinde 2022 sezonunda 22 maçta 1 gol, 7 asist üreten Vargas, bu sezon ise 10 maçta 1 asistlik katkı yaptı.
6 milyon euro değer biçilen futbolcu, daha önce Deportivo ve Velez formalarını da terletti. Mücadeleci futbol yapısı ve oyuna olan katkısı ile futbolseverlerin hafızasında yer edinen Vargas'ın kariyerinde ise toplam 205 maçta 26 gol ve 47 de asisti bulunuyor.
DİĞER HABERLER
-
Ara transfer döneminin en hareketli dönemlerinden biri olan Beşiktaş, 7 yeni transferi için imza töreni düzenledi. Törende, Başkan Serdal Adalı açıklamalarda bulundu. -
UEFA, 2024-2025 sezonunda Avrupa organizasyonlarına katılan Türk takımlarının gelirlerini duyurdu. Listede, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve RAMS Başakşehir yer aldı. -
Ara transfer döneminde yeni bir yapılanmaya giden ve önemli isimleri kadrosuna katan Beşiktaş, sezon sonu için de çalışmalara şimdiden başladı. Bu doğrultuda siyah beyazlılar, milli kaleci Altay Bayındır'ı yakın takibe aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Ara transfer döneminde art arda yaptığı hamleleri açıklayan Beşiktaş, rotasını şimdiden yaz planlamasına çevirdi. Yeni sezonda kalede daha güçlü bir yapı oluşturmak isteyen siyah-beyazlılar, Brezilya’nın Santos takımında forma giyen 25 yaşındaki Gabriel Brazao için resmi girişimlere başladı. Kulübün, Brezilyalı eldiven adına teklifini ilettiği ifade edildi.