BEŞİKTAŞ HABERİ: Onur Bulut transferinde kriz çıktı! Kayserispor...
Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Onur Bulut ile ilgili transfer krizi çıktı. 28 yaşındaki futbolcu, transferde herhangi hukuksal bir sorun olmadığını ifade etti. Ancak Kayserispor FIFA'ya gitme kararı aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.02.2023 06:40
Kayserispor ile olan mukavelesini sonlandırarak Beşiktaş ile 3.5 yıllık sözleşme imzalayan Onur Bulut, transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Sosyal paylaşım sitesindeki hesabından açıklama yapan Onur, "Kayserispor tarafından transferime yönelik olarak başka bir kulüple görüşme yapmak üzere tarafıma izin verilmiştir. Aynı metinde transferin izin verilen kulübe 06.02.2023 tarihine kadar gerçekleşmemesi halinde biraz da beni düşünerek transferin son gününe kadar 1 milyon euro getirmem halinde sözleşmeyi feshetme hakkı tanınmıştır. Tabii transferin son gününde bu tutarın ödenmesi pek beklenen bir durum olmadığı halde Beşiktaş beni ne kadar istediğini ortaya koyarak, bu tutarı 1 gün içinde ödemek suretiyle Kayserispor ile olan sözleşmemi feshederek yeni sözleşme imzalamamı sağlamıştır" ifadelerini kullanarak transferinde hukuksal bir sorun olmadığını ifade etti.
KAYSERİ FIFA'YA GİDİYOR
Fotomaç'ın haberine göre Beşiktaş'ın Onur Bulut transferi FIFA'lık oluyor. Siyah-beyazlıların Transferin son gününe kadar getirmesi halinde 1 milyon euro'ya serbest kalır' maddesini kullanarak 3.5 senelik imza attırdığı Onur Bulut için 1 milyon euro'yu geri gönderme kararı alan Kayserispor yönetimi söz konusunu maddenin feshe imkan tanımadığını belirterek FIFA VE TFF nezdinde dava açılacağını açıkladı.
HELALLiK iSTEDi
Kayserispor'dan Beşiktaş'a transfer olan Onur Bulut, sarı-kırmızılı camiadan helallik istedi.
Onur, "Emeği geçen tüm Kayserispor çalışanları ve Beşiktaş yetkililerine teşekkür ederim. Kayserispor taraftarına da, bugüne kadar verdikleri destekler için ayrıca teşekkürü bir borç bildiğimi ve haklarını helal etmelerini istediğimi özellikle belirtmek isterim. Benden yana helal olsun. Herkes için hayırlısı olur inşallah" diye konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, siyah beyazlıların gündemine dair açıklamalarda bulundu. Başkan Adalı, Trabzonspor'a transfer olan Mohamed Salah ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında deplasmanda Hradec Kralove ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılar, Çekya'da oynanacak mücadeleden avantajlı bir sonuçla ayrılarak rövanş öncesi tur kapısını aralamayı hedefliyor. İşte Vincenzo Italiano'nun muhtemel 11'i... -
UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda Çekya ekibi Hradec Kralove ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılar bu mücadeleden avantajlı bir skorla ayrılarak sahasında oynayacağı rövanş maçı öncesi moral bulmak istiyor. Hradec Kralove-Beşiktaş maçının tüm detaylarını haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz. -
Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, Hradec Kralove ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi 3. tur eleme maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İtalyan çalıştırıcı, siyah beyazlıların yeni transferi Leandro Trossard hakkında konuştu. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)