BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ | Beşiktaş'ta 6 numaraya 2 aday!
Süper Lig'de şampiyonluk yarışını bırakmayan Beşiktaş, transfer harekatını hızlandırdı. Siyah-beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş'in takıma 6 numara pozisyonu için yönetimden takviye istediği ortaya çıktı. Beşiktaş bu anlamda listesine iki ismi ekledi. İşte haberin detayları. | Beşiktaş haberleri
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.01.2023 06:40
Teknik Direktör Şenol Güneş'in isteği üzerine ara transferde kadrosuna 6 numara takviyesi yapacak olan Beşiktaş'ın gündeminde 2 aday var.
Takvim'in haberine göre Amir Hadziahmetovic transferinde Konyaspor ile anlaşamayan ve bu ismi şimdilik rafa kaldıran Beşiktaş'ın, Fransa Ligue 2 ekiplerinden Valenciennes'de forma giyen 21 yaşındaki Mohamed Kaba ile ilgilendiği iddia edildi.
Fransız kulübünün oyuncu için 4-5 milyon Euro seviyesinde bir bonservis bedeli beklediği öğrenilirken, Beşiktaş'ın Valenciennes ile görüşmelerine devam ettiği belirtildi. Ligue 2'de bu sezon 15 maçta görev alan genç ön libero 1 gol, 1asiste imza attı.
ALTERNATİF LAIDOUNI
Ferencvaros forması giyen Tunuslu ön libero Aissa Laidouni için 3 milyon Euro öneren Siyah-Beyazlılar, Macar kulübü ile görüşmelerini sürdürüyor.
Ferencvaros Aissa Laidouni için 4 milyon Euro talep ediyor. Tunuslu oyuncunun menajerlik şirketinin Rachid Ghezzal'ın menajerlik şirketiyle aynı olduğu ve görüşmelerin şu an için olumlu ilerlediği gelen haberler arasında.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş-Kocaelispor mücadelesinin 38. dakikasında sakatlanan Vaclav Cerny, yerini İlhan Fakılı'ya bıraktı. -
Beşiktaş Kulübü, Trabzonspor ile oynayacağı maç öncesi deplasman yasağının kaldırılması talebinde bulundu. Siyah beyazlı kulüp, resmi hesabından yayınladığı açıklamada, iki kulüp taraftarlarının da deplasmanda takımlarını destekleyebilmesi için çağrıda bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş-Kocaelispor karşılaşmasının 29. dakikasında Tayfur Bingöl'ün yaptığı müdahale sonucu Tiago Djalo yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. -
Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Newcastle United'lı Joe Willock hakkında İngiliz ekibinin teknik direktörü Matthias Jaissle açıklamalarda bulundu. Jaissle, 27 yaşındaki orta sahanın siyah-beyazlı kulübe transferine dair konuştu. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)