Beşiktaş 4-1 Fatih Karagümrük (MAÇ SONUCU - ÖZET) Kartal Karagümrük'e acımadı
Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş ile Fatih Karagümrük Vodafone Park Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlı ekip zorlu mücadeleyi 4-1 kazanmayı başardı.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.08.2022 - 23:40
- Güncelleme Tarihi: 22.08.2022 - 01:32
Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş ile Fatih Karagümrük Vodafone Park Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.
Maça hızlı başlayan siyah-beyazlı ekip, kaçırdığı tehlikeli pozisyonlardan sonra 17. dakikada Weghorts ile ilk golü buldu. Golü bulduktan sonra rahatlayan Beşiktaş, N'Koudou ile 34. dakikada farkı 2'ye çıkardı. İlk yarıyı bu skorla geçen ev sahibi, Muleka'nın 50. dakikada topu ağlara göndermesi ile farkı 3'e çıkardı. Diagne ile 53. dakikada farkı 2'ye indiren VavaCars Fatih Karagümrük kalesinde 4. golü gördü. Beşiktaş'ta Rosier, 90. dakikada maçın skorunu tayin etti.
Beşiktaş bu sonuçla puanını 7'ye çıkarırken, VavaCars Fatih Karagümrük henüz puanla tanışamadı.
Maçtan Notlar:
ISMAEL'DEN 2 DEĞİŞİKLİK
Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Alanyaspor ile deplasmanda oynanan karşılaşmanın 11'inde 2 zorunlu değişikliğe gitti. Fransız teknik adam sakatlığı bulunan Rachid Ghezzal'ın yerine Jackson Muleka, kart cezalısı Emrecan Uzunhan'ın yerine ise Necip Uysal'a 11'de görev verdi.
WEGHORST VE MULEKA GOLLE TANIŞTI
Beşiktaş'ın golcü oyuncuları Wout Weghorst ve Jackson Muleka, siyah-beyazlı forma altında ilk gollerini Fatih Karagümrük maçında kaydetti.
Siyah-beyazlı ekibin yeni sezon öncesinde kadrosuna kattığı Wout Weghorst ve Jackson Muleka, Beşiktaş formasıyla ilk gollerini attı. Daha önce Alanyaspor deplasmanında yaptığı asistle takımına katkı sağlayan Weghorst, Fatih Karagümrük karşısında takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Muleka ise mücadelenin 50'nci dakikasında skoru 3-0'a getiren golü kaydetti. İki isim, siyah-beyazlı forma altındaki ilk gollerini Vodafone Park'ta kaydetti.
TARAFTARDAN DEĞİŞİKLİK TEPKİSİ
Siyah-beyazlı taraftarlar, karşılaşmanın son dakikalarında teknik direktör Valerien Ismael'e oyuncu değişikliği yapmaması nedeniyle tepki gösterdi.
Beşiktaş'ın Karagümrük'ü konuk ettiği karşılaşmanın son anlarında siyah-beyazlı taraftarlardan teknik direktör Valerien Ismael'e tepki geldi. İkinci yarıda oyuncuları ısınmaya gönderen Fransız teknik adam, 90+1'inci dakikasına kadar değişiklik yapmadı. Bu dakikada Cenk Tosun oyuna dahil olurken, ısınma yeleğini tepkili şekilde yedek kulübesine atması dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca tecrübeli golcü, karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından doğrudan soyunma odasının yolunu tuttu.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ın, 2025-2026 sezonundaki 4. forması Kartal Yuvası mağazalarından satışa sunuldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş'ta ara transfer dönemi için planlamalar başladı. Bu doğrultuda siyah beyazlıların, Norveçli sağ bek Jonas Svensson ile yollarını ayıracağı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Teknik direktör Sergen Yalçın’ın forma şansı vermediği Paulista için ayrılık haberleri artmaya başladı. Yıldız isim için ara transfer döneminde Brezilya iddiaları da güçlendi. BJK SPOR HABERLERİ -
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın’ın orta sahaya takviye istemesi üzerine yönetim listesine sürpriz bir ismi ekledi. Siyah beyazlılar, Lokomotiv Moskova'da forma giyen Aleksey Batrakov'u gündemine aldı.