BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERİ - Valerien Ismael'den Christian Fassnacht'a tam not! "Jokerimiz olur"
BEŞİKTAŞ HABERLERİ - Siyah-beyazlılarda transferde hareketli saatler yaşanıyor. Valerien Ismael'in raporuna göre hareket eden yönetim Fransız hocanın "Jokerim olur" dediği isim için harekete geçti. İşte Ismael2in son gözdesi ve detayları...
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.06.2022 - 09:18
ISMAEL, FASSNACHT'I YÖNETİME BİLDİRDİ
Milliyet'in haberine göre Cyle Larin'le yollarını ayıran ve Alex Teixeira'dan beklediği verimi alamayan siyah-beyazlı takım, kanatlar için daha önce birçok oyuncuyla temas kurmuştu. Teknik patron Ismael'in son olarak Christian Fassnacht'ın ismini yönetime bildirdiği öğrenildi.
Christian Fassnacht sağ ve sol kanadın yanı sıra orta sahada da görev yapabiliyor. Young Boys formasıyla bu sezon 28 maça çıkarken 12 gol, 4 asiste imza atan 1.85 boyundaki tecrübeli futbolcu, İsviçre Milli Takımı'nda forma giyiyor.
JOKER OLARAK DÜŞÜNÜYOR
Valerien Ismael'in, golleri ve asistleriyle hücuma ciddi katkı veren Fassnacht'ı "joker" olarak düşündüğü aktarıldı. Siyah-beyazlı hocanın transfer edilmesi halinde İsviçreli oyuncuyu birçok farklı pozisyonda görevlendirmenin hesaplarını yaptığı vurguladı.
Beşiktaş, kulübüyle 1 yıl sözleşmesi kalan Christian Fassnacht için kısa süre içinde Young Boys'a resmi teklif yapacak. Siyah-beyazlılar, başarılı oyuncuyu bedelsiz olarak veya düşük bir bonservis bedeli karşılığında transfer etmeyi planlıyor.
SKORA KATKI YAPIYOR
Christian Fassnacht kanatlarda görev yapmasına rağmen yüksek skor gücüyle de dikkat çekiyor. İsviçreli futbolcu geride kalan sezon Young Boys'da çıktığı 28 maçta rakip fileleri 12 kez havalandırırken, 4 kez de asist yaptı. İsviçre Milli Takımı formasını 15 kez giyen Fassnacht 4 gol kaydetti.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'tan yapılan açıklama ile takım kaptanlığına Orkun Kökçü getirilirken, ikinci kaptanlık ise Wilfred Ndidi'nin oldu. İşte detaylar... -
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın, başkan Serdal Adalı ile yaptığı görüşmede 4 bölgeye takviye istediği öğrenildi. Orta saha için önceliğini Raskin ve Lerma’dan yana kullanan Yalçın’ın, hızlı hareket edilmesini istediği bilgisi paylaşıldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Orta sahaya bölgesine ocak ayında mutlaka takviye yapacak olan Beşiktaş, hem 6 hem 8 numara oynayabilen Nicolas Raskin'i listenin ilk sırasına yazdı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Ocak transfer döneminde bir sol kanat transfer etmeyi planlayan Beşiktaş'ta gündeme Suudi Arabistan ekiplerinden Al Shabab forması giyen Yannick Carrasco gelmişti. Siyah-beyazlılar Avrupa'ya dönmek isteyen Belçikalı futbolcuyu yakından takip ediyor. İşte detaylar... (BJK spor haberi)