BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERİ - Valerien Ismael talimatı verdi! "Sörloth'u bitirin"
Beşiktaş transfer haberi: Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan siyah-beyazlılarda teknik direktör Valerien Ismael'in raporuyla harekete geçildi. Fransız teknik adamın, Alexander Sörloth'un transferi için ısrarcı olduğu ifade edildi. İşte siyah-beyazlıların Norveçli golcü için sunacağı teklif... (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.05.2022 - 06:40
Beşiktaş'ın bir numaralı forvet adayı Sörloth konusunda her geçen gün yeni bir gelişme daha yaşanıyor.
Norveçli yıldız için uzun süredir girişimlerini sürdüren Kartal, bu transferi bitirmek için tüm şartlarını zorlamaya devam ediyor.
Fotomaç'ın haberine göre; Norveçli golcüyü Leipzig'den kiralayan R. Sociedad, sözleşmede yer alan 16 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmadı. Bunun üzerine siyah-beyazlılar, oyuncunun menajeri Wivestad'ı İstanbul'a davet etti.
Beşiktaşlı yetkililer, önümüzdeki hafta başında da Leipzig'le masaya oturacak. Alman ekibi, Real Sociedad'ın sonraki satıştan pay olmadan önerdiği 8 milyon euro'yu geri çevirmişti. Beşiktaş ise Sörloth'a karşılık, ilk olarak 6 milyon euro bonservis ve sonraki satıştan %50 pay önerecek.
Alman ekibinin vereceği cevaba göre siyah beyazlılar, rakamı revize edecek. Ancak Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibinin en fazla 7 milyon euro'ya kadar çıkacağı belirtildi.
Başkan Çebi de daha önce yaptığı, "Onu kadromuzda görmeyi çok isterim" dediği Sörloth için son olarak, "Transfer işi her zaman gizlidir. Alexander Sörloth'un bonservisi bize uyarsa tabii ki isterim. Hesap, kitap yapacağız. Beşiktaş'ın şartlarına ne uygunsa onu yapacağız" ifadelerini kullandı. Başkan'ın bu istekli tavrının ardından, teknik direktör Valerin İsmael'in de yönetime "Geç kalmadan bu işi bitirin" talebinde bulunduğu ifade edildi.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, A Spor'da önemli açıklamalarda bulundu. İşte Adalı'nın gündem olan sözleri... | SON DAKİKA BJK HABERLERİ -
A Spor'da Gündem Özel programının canlı yayın konuğu olan Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, Rafa Silva'nın geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. -
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, A Spor'a konuk oldu. Adalı, futboldaki bahis soruşturması hakkında açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbide her iki takımın kadro değerleri toplamı 22 milyar 430 milyon TL.