Beşiktaş'ta Hakkı Yeten vefatının 33. yılında anıldı
Beşiktaş haberler: Siyah-beyazlı kulübün eski başkanı, teknik direktörü ve efsane futbolcularından "Baba" lakaplı Hakkı Yeten, vefatının 33. yılında mezarı başında anıldı. Beşiktaş'tan yapılan paylaşımda, "Omuzlardan inmeyen futbol devi, Beşiktaşımızın efsanesi Baba Hakkı Yeten’i vefatının 33. yıl dönümünde saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz." ifadeleri kullanıldı.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 16.04.2022 - 16:00
Beşiktaş'ın eski başkanı, teknik direktörü ve efsane futbolcularından "Baba" lakaplı Hakkı Yeten, vefatının 33. yılında mezarı başında anıldı.
Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan Ahmet Nur Çebi'nin çelenk gönderdiği Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki anma törenine, Divan Kurulu üyeleri ile Yeten'in ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.
İşte Beşiktaş'ın Hakkı Yeten paylaşımı
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, Liverpool’ın yıldızı Federico Chiesa için İngiliz ekibi Liverpool ile temaslara başladı. Siyah beyazlılar, İtalyan oyuncu için Liverpool'a teklifini yaptı. İşte detaylar... BJK SPOR HABERLERİ -
Siyah-beyazlılarda ayrılık resmileşti. Tayyip Talha Sanuç, Gaziantep FK'ya kiralandı. İşte detaylar... -
Beşiktaş’ta sol kanat transferi için gündeme gelen yeni isim Ajax’ın Belçikalı yıldızı oldu. İşte o oyuncu ve detaylar... -
Athletic Bilbao’ya transferi son anda olmayan Laporte konusunda temaslar sıklaştı. Oyuncu gelmeye sıcak bakarken ücretinin büyük bölümünü Al-Nassr verecek.