Beşiktaş'ta kanat adayları Halil Akbunar ve Mustafa Eskihellaç! Valerien Ismael'in kararı...
Beşiktaş'ta yeni sezon için transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Teknik direktör Valerien Ismael'in isteği üzerine sağ kanat için arayışlarını hızlandıran siyah beyazlılar, Süper Lig'den takviye yapacak. Yönetim, Göztepe’den Halil Akbunar ile Yeni Malatyaspor’dan Mustafa Eskihellaç’tan birini renklerine katacak. | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.04.2022 06:40
3-4-3 sisteminde asıl mevkii kanat olan oyuncularla oynamak isteyen Valerien İsmael'in önüne iki isim kondu. Fotomaç'ın haberine göre, bunlardan biri Halil Akbunar, diğeri ise Mustafa Eskihellaç... Küme düşmemesi artık mucizelere kalan Göztepe'nin 28 yaşındaki kaptanı Halil Akbunar'ın siyah-beyazlı formayı giymeye hazır olduğunu yetkilileri ifade etti. Valerien Ismael'in de takıma herhangi bir katkısı olmayan N'Koudou'nun yerine gelecek sezon yerli oyuncu sayısının artacağı ortamda Halil'i kadrosuna katmaya sıcak baktığı belirtildi. Beşiktaş'ın aynı mevki için diğer bir alternatifi ise küme düşen Malatyaspor'dan 24 yaşındaki Mustafa Eskihallaç. Halil ile Mustafa arasındaki seçim teknik direktör Ismael'in olacak.
Göztepe formasıyla 306 resmi karşılaşmaya çıkan Halil, bu periyotta 49 gol atarken, 50 de asist yaptı ve toplamda 99 gole direkt olarak katkı sağladı.
Malatya formasıyla 70 karşılaşmada görev yapan Mustafa, 5 gol attı, 9 da asisz yaptı. 24 yaşındaki oyuncu daha önce Bolu, Elazığ ve 1461 Trabzon'da da forma giydi.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında sahasında İngiltere Premier Lig ekibi Crystal Palace'la 2-2 berabere kaldı. İşte 3. maçların ardından UEFA Avrupa Ligi'nde oluşan puan durumu... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Beşiktaş, evinde Crystal Palace ile 2-2 berabere kaldı. Müsabakanın ardından siyah beyazlılarda Junior Olaitan açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Beşiktaş, evinde Crystal Palace ile 2-2 berabere kaldı. Müsabakanın ardından siyah beyazlılarda Wilfred Ndidi açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında sahasında Crystal Palace ile 2-2 berabere kaldı. Mücadele sonrası siyah-beyazlılarda Vincenzo Italiano, dikkat çeken açıklamalara yer verdi. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri