Beşiktaşlı futbolcu Montero trafik kazası geçirdi!
Beşiktaşlı futbolcu Montero, trafik kazası geçirdi. Montero ve ailesinin sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi. İspanyol futbolcu, takımla birlikte antrenmana katıldı.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.04.2022 - 12:40
- Güncelleme Tarihi: 14.04.2022 - 16:17
Beykoz'da Beşiktaşlı futbolcu Montero trafik kazası yaptı.
Üç aracın karıştığı kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Montero'nun kaldırımda telefon ile konuştuğu anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olay Beykoz Acarkent'te saat 10.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Beşiktaşlı futbolcu Francisco Montero Volvo marka aracı ile seyir halindeyken kaza yaptı.
Üç lüks aracın karıştığı zincirleme kazada Montero'nun hafif yaralandığı öğrenildi. Kaza sonrası Montero'nun kaldırımda telefon ile konuştuğu anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Öte yandan kazanın ardından kulüp yetkilileri tarafından olay yerinden alınan Montero Nevzat Demir tesislerine götürüldü. Montero'nun durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Konuyla ilgili Beşiktaş'tan da açıklama geldi.
Francisco Montero ise kazayla ilgili yaptığı açıklamada, "Mesajlar için teşekkürler. Tanrıya şükür, iyiyim. Sadece maddi bir hasardı." dedi.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş Kulübü Göztepe maçının 4'üncü hakemi Yusuf Ziya Gündüz hakkında TFF'ye resmi başvuru yaptı. -
Trendyol Süper Lig devlerinden Beşiktaş, önümüzdeki sezonun transfer takviyeleri doğrultusunda Japon sol kanat oyuncusu Kaoru Mitoma'yı kadrosuna katmayı hedefliyor. İşte transferin detayları... -
Beşiktaş ve Fenerbahçe için Afrika basınından dikkat çeken bir transfer iddiası gündeme geldi. Her iki takımın da Hollanda'da kariyerini sürdüren o sol bek oyuncusunun durumunu yakından takip ettiği öne sürüldü. İşte detaylar... | Son dakika Beşiktaş Fenerbahçe haberleri (BJK FB SPOR HABERİ) -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında 28 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Kocaelispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.