Beşiktaş 2-1 Fenerbahçe (MAÇ SONUCU) | Kadın Futbol Süper Ligi
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin ilk maçı Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi ile başladı. Dev karşılaşmayı 2-1'lik skorla siyah-beyazlılar kazandı. Beşiktaş'ın gollerini 11. dakikada Yağmur Uraz ve 27. dakikada Arzu Karabulut kaydetti. Fenerbahçe'nin tek golü ise 39. dakikada Kenya Cordner'den geldi.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.12.2021 17:07
Vodafone Park'ta oynanan mücadeleyi Beşiktaş 2-1'lik skorla kazandı. Karşılaşmada siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golleri 11. dakikada Yağmur Uraz ve 27. dakikada Arzu Karabulut kaydetti. Fenerbahçe'nin tek golü ise 39. dakikada Kenya Cordner'den geldi.
Öte yandan Beşiktaş'ta 69. dakikada Yağmur Uraz bir penaltı atışından yararlanamadı.
Bu sonuçla Beşiktaş lige 3 puanla başladı. Fenerbahçe ise ilk haftayı puansız kapattı.
Ligin bir sonraki haftasında Beşiktaş, Ataşehir Belediyesi'ne konuk olacak. Fenerbahçe ise kendi sahasında Antalyaspor'u konuk edecek.
DİĞER HABERLER
-
Ara transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ve Galatasaray ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Ezeli rakiplerin, o yıldızın transferi için karşı karşıya geldikleri belirtildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş ve Galatasaray haberleri (BJK GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş, sahasında Başakşehir'i 2-0 mağlup ederek ligdeki 6. galibiyetini elde etti. -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Başakşehir'i ağırlayacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Vincenzo Italiano, maç öncesi konuştu. -
Beşiktaş, futbolcusu Ümit Akdağ’ın sağ elinde metakarpal kemikte yer değiştirmemiş kırık tespit edildiğini açıkladı. Siyah-beyazlı kulüp, genç oyuncunun tedavisine sağlık ekibi tarafından başlandığını duyurdu.